Şimdi Ara

2000 citroen berlingo 1.9 dizel sabah ilk çalıştığında siyah duman atıyor???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2000 model araç 160000 de sabah ilk çalıştırmada egsozdan siyah duman atıyor ve araçta belli süre bir titreme oluyor.sonra düzeliyor normal gün içi çalıştırmalarda siyah duman atmıyor ve titreme olmuyor...motor soğuk olunca oluyor sanırım acaba motorda ,enjektörlerde filanmı bir sorun var...

• aracınızın dizel olması dolayısıyla sabahları kontak açık buji ısıtıcının (kızdırma bujisi )sönmesini bekliyor musunuz.Eğer beklediğiniz halde halen bu şekilde duman atıyor ise kızdırma bujisinin sağlam olup olmadığını kontrol ettiriniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vezir -- 21 Kasım 2008; 13:09:42 >
  • kızdırma bujisini bekliyorum söndükten sonra çalıştırıyorum..ama yine motor soğukken titreme oluyor ve duman atıyor...
  • Kalitesiz mazot kullanıyorsun. eurodiesel al.
  • o zaman kızdırma bujisinin çalıştığından emin olunuz yani sağlamlığı kontrol ettirilmelidir.yakıt olarak da her zaman euro dizel alın.

Bunları sağladıktan sonra duman atarsa tekrar durumu analiz edelim.

quote:

Orjinalden alıntı: santiyeci

kızdırma bujisini bekliyorum söndükten sonra çalıştırıyorum..ama yine motor soğukken titreme oluyor ve duman atıyor...

• Merhaba Arkadaşlar.
    Benimde acizane 2000 Model citroen berlingom var. Aynı yazıldığı gibi sabah çalıştırdığığım zaman kır-kır-kır-kır ediyor gazı pompalıyorum. Çalışıyor ve siyah duman atıyor. Bujilerimi de yeni değiştirdim. Euro Diesel motorin kullanıyorum. Gün içinde tekrar çalıştırdığım zaman hemen tık diye alıyor. Sabah soğukken almıyor. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan destek rica ediyorum. ne yapabilirim.
    Birde çakmağım çalışmıyor. Sigortası kaç numara bilen varsa lütfen yardımcı olsun teşekkürler.

Süleyman ÖZDEMİR.
    sozdemir1261@windowslive.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.