Bildirim
2000 citroen berlingo 1.9 dizel sabah ilk çalıştığında siyah duman atıyor???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
aracınızın dizel olması dolayısıyla sabahları kontak açık buji ısıtıcının (kızdırma bujisi )sönmesini bekliyor musunuz.Eğer beklediğiniz halde halen bu şekilde duman atıyor ise kızdırma bujisinin sağlam olup olmadığını kontrol ettiriniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vezir -- 21 Kasım 2008; 13:09:42 > -
kızdırma bujisini bekliyorum söndükten sonra çalıştırıyorum..ama yine motor soğukken titreme oluyor ve duman atıyor... -
Kalitesiz mazot kullanıyorsun. eurodiesel al. -
o zaman kızdırma bujisinin çalıştığından emin olunuz yani sağlamlığı kontrol ettirilmelidir.yakıt olarak da her zaman euro dizel alın.
Bunları sağladıktan sonra duman atarsa tekrar durumu analiz edelim.
quote:
Orjinalden alıntı: santiyeci
kızdırma bujisini bekliyorum söndükten sonra çalıştırıyorum..ama yine motor soğukken titreme oluyor ve duman atıyor...
-
Merhaba Arkadaşlar.
Benimde acizane 2000 Model citroen berlingom var. Aynı yazıldığı gibi sabah çalıştırdığığım zaman kır-kır-kır-kır ediyor gazı pompalıyorum. Çalışıyor ve siyah duman atıyor. Bujilerimi de yeni değiştirdim. Euro Diesel motorin kullanıyorum. Gün içinde tekrar çalıştırdığım zaman hemen tık diye alıyor. Sabah soğukken almıyor. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan destek rica ediyorum. ne yapabilirim.
Birde çakmağım çalışmıyor. Sigortası kaç numara bilen varsa lütfen yardımcı olsun teşekkürler.
Süleyman ÖZDEMİR.
sozdemir1261@windowslive.com
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X