Şimdi Ara

2000 devri geçince klima soğuk üflemeyi bırakıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2006 Laguna 2 aracım var . Klima sorunsuz çalışıyordu ama devir yükselince kompresörden elektrikli testere Gibi ses gelmeye başladı ama soğuk üflemesinde sorun yoktu. Klimacıya götürdüm bir valf değiştirdi . Orada test ettim sorun yoktu, ancak yola çıkıp geri ikamet ettiğim şehre gelirken farkettim ki 2000 devri geçince klima devreden çıkıyor fan üflemeye devam ediyor . Neden olabilir ?

edit: parça değişimi sonrasında kompresör ün üstündeki kırmızı gaz girişine cihaz bağlayıp bir ayar da yaptı . Sadece parça değişi olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalım -- 19 Temmuz 2024; 22:26:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam aküyü kontrol ettirdiniz mi? Belki bu sebep olabilir.

• blueSKYLINE kullanıcısına yanıt

Daha yeni oldu hocam, yarın sanayiye gideceğim. Ustalara malesef pek güvenmediğim için önden forumda sormak istedim. Akü'yü değiştireli 1 seneden az oldu bosch'un 72 lik aküsü var. Aküden değildir diye düşünüyorum o sebeple

• 2000 devir üstünde kompresör devreden çıkıyor açıklaması bu anlattığınıza göre.

• ozgutozkan kullanıcısına yanıt

evet hocam öyle duruyor, ama sebebi ne anlamadım açıkça.

• kartalım kullanıcısına yanıt

Klimaların hasarı önlemek için devreleri varmış.

motor vehicle maintenance & repair stack exchange
    A/C does not cool when speeding more than 100kmph
    https://mechanics.stackexchange.com/questions/18949/a-c-does-not-cool-when-speeding-more-than-100kmph

Senin klimayı öyle bir ayarlamış ki 2000 devir üstünde kompresör devreden çıksın diye ayar yapmış. Bende ilk defa böyle bir şey gördüm.

• https://ozenkompresor.com.tr/hava-kompresoru-basinc-ayari-nasil-yapilir/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben geçenlerde başka bi arıza için araca bilgisayar bağlayıp dolaştım biraz 1600 devir üstünde kompresör yükü giderek düşüyor ve gücü motora veriyor benim araçta fabrikasyon öyle ayarlanmış araç performansı için. Yani düşük devirde daha iyi soğutuyor. Sizinkinin de ayarı değiştirilmiş olabilir belki önceden 3000 devir vs olabilir.

• Gazı fazla basmışlar. Bir kısmını boşaltın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.