Şimdi Ara

2000 md. clio rxt almayı düşünüyorum/YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-ogretmenden-satilik-clio-rxt-1.6-187694829/detay

arkadaşlar cümleten s.a linkteki aracı almayı düşünüyorum bütçe maksimum 17,000 TL bazı konularda yardıma ihtiyacım var.

sahibiyle görüştüm. Araç ta değişen sadece kaput var. oda kazadan dolayı değil üzerine bir şey düşmüş. tavanda sıkıntı yok. başka değişen yok bir kaç parça da lokal boya var.

142.000 orijinal km siymiş. LPG hiç takılmamış.
    araç 1,6 motor 8 valf. bu motor LPG ye uyumlumudur. Ortalama ne kadara takarlar tüpü. ortalama ne yakar.
    Araç fransız üretimi imiş. Parça sıkıntısı olur mu? parçaları pahalımıdır?
    Yol tutuşu yalıtımı falan falan nasıldır. sonuçta çok fazla beklentim yok ama, kullanan arkadaşlar bilgi verebilirmi?
    Aracı alırsam yazın ev alma konusu cıkabilir satmak istesem elden kolayca cıkarmı 2. eli nasıldır.
    Sahibine kaç para teklif edeyim bu aracın piyasası nedir . Telde 14.500 olur dedi.

Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler...

• Motora lpg takılır 1000 liraya atiker taksanız yeterli olur 25 krş civarı yakar bence
    yol tutuş bu araçlarda bakolacak sn şeylerden biri 130 dan sonra arabann eli ayağı titriyor bizdede 1.4 bnzinli vardı ist gelirken rüzgar vardı az bişi valla çok etkilendi 1.75 boyla arka koltukta sağ tarfta kafam tavana değiyor bence biraz daha ekleyip getz bakın yada üst kasa clio :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat bana biraz yüksek geldi

• çok iyi tanıdığım bir araç. 1.4tl(16v) 100bg olanını 5 sene kullanıp sattım.benim aldığım dönemde 1.6lt(8v) 90bg motor yerini 1.4lt'e 100bg'e bırakmıştı.bulabilirseniz 1.4lt daha güçlü,sessiz ve cimridir.ama bu da sağlam bir motor.

baktığınız kasa clio'nun gelmiş geçmiş en kaliteli kasasıdır.yeni olsa son çıkanlara bile tercih ederim.tek bu kasada yer alan halojen mercekli farlar mükemmel aydınlatır,kliması süperdir,sessizdir,tıkırtısı falan yoktur,radyo/teyp çok güçlüdür.yol bilgisayarı,elektrikli ısıtmalı dikiz aynaları öne ve arkaya katlanaibliyor.böylecek biri çarpsa bile hasar almıyor.ön çamurluklar plastik olduğundan hafif ve hasar almıyor.sürtseniz bile pasta cila ile yenisi gibi oluyor.yürüyen aksamı yumuşak ve konforludur ama yol tutuşu iyidir.ABS'li olanların frenleri güçlüdür.

iki zayıf noktası var.birincisi ince lastik ve yerden yükseklik nedeniyle 150km/h hızın üstünde biraz dikkatli olmayı ister.gerçi bu sınıftaki araçların hemen hepsinde ortak nokta.ikincisi ise sunroof arıza yapma riski yüksek.mekanizmayı çok dayanıklı yapmamışlar.bende arıza yapınca yanlış hatırlamıyorsam 1250TL masraf çıkmıştı.

2inci el fiyat konusunda fikrim yok ama araç sınıfında bence rakipsiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 17 Kasım 2014; 15:27:39 >

• 2003 otomatik privilege olanini kullanıyorum tek sikintisi yol tutuşu konusunda pek güveniyorum onun dışında o sinifta o yilda clio dan iyisini zor bulursun
    sen o fiyati verme ama fiyat bence cok yuksek
    2 sene once 17000 den düşürüp 15.900e aldım ben ve bir sürü modele baktim getz corsa polo vs.. en dolusu clioydu onu aldim

• quote:

Orijinalden alıntı: APPY038

Motora lpg takılır 1000 liraya atiker taksanız yeterli olur 25 krş civarı yakar bence
    yol tutuş bu araçlarda bakolacak sn şeylerden biri 130 dan sonra arabann eli ayağı titriyor bizdede 1.4 bnzinli vardı ist gelirken rüzgar vardı az bişi valla çok etkilendi 1.75 boyla arka koltukta sağ tarfta kafam tavana değiyor bence biraz daha ekleyip getz bakın yada üst kasa clio :)

Butce max nakit 17.000 hocam krediye pek bulasmak istemiyorum da... 17.000 ye baska ne olabilir ki

• quote:

Orijinalden alıntı: muhlisgöktaş

Fiyat bana biraz yüksek geldi

Evet ama 2. Elde fiyatlar coşmuş hocam ; (

• Arkadaşlar araç satilmis :(( degerli bilgileriniz icin cok sagolun... konu kapanabilir. Gorustum 14.500 e satmis
    Bu gun bakacaklar olmassa sizi ararim demisti zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tire_lee -- 17 Kasım 2014; 16:37:57 >
  • 17de 14.500e dustuyse aracin birseyi vardir uzulmeyin. kimse durduk yere 2.5bin lira dusmez. saglik olsun. biraz daha bekleyin para da biriktirmeye bakin. nissan almera ya goZ atin derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tire_lee kullanıcısına yanıt
    fırsat işte 1.4 16v bakarsınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.