Şimdi Ara

2000 model AUDI A3 üme maksimum 1000 TL lpg sistemi önerirmisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yeni aldıgım AUDI A3 aracıma tüp taktırmak istiyorum maksimum 1000 TL bütçem var Atiker taktırayım diyorum ama sizin kullandıgınız diğer markalardaki performansınız veya sorunlarınız sıkıntılarınız önerilerinizi dinlemek isterim cumartesi günü gidip taktırcam kısmetse fikirlerinizi dinlemek isterim.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Merhaba,

Benim size tavsiyem bütçenizi biraz daha zorlayıp İtalyan devi LOVATO'nun kampanyasını kaçırmamanız.LOVATO yapmış olduğu kampanya ile 1600 TL olan fiyatını 10 taksitli olarak 1290 TL ye düşürmüştür.

Teşekkürler

Düşünürseniz servisimiz hizmetininzdedir.

Erkin İPEK

MAKİNA MÜHENDİSİ

ŞAH OTOGAZ MÜHENDİSLİK
  • 1000tl ye 999 tl atiker takıyor :) bulunduğuunuz yerdeki atikerler bayilerine gidin. hatta atiker bölge bayisi fabrikasyı faln arayıp yer tavsiyesi alın derim. aracınız 8v lik 1.6 motor değil mi?
  • ben Ankarada'yım braz önce, önceki aracım olan c3 vasitasıyla tanımıs oldugum üstün otogazı aradım sagolsun telefonla görüştüğüm arkadaş atikerin aracıma takıldıgı takdirle randıman alamayacagımı acıkca belirtti, bende bu durumda atikerden vazgectim çünkü bu adamlara güveniyorum bir kac kez gittim cok ilgili ve bilgiliydiler güvendim atikerden vazgectim, şuan itibariyle lovato düşünmeye başladım çalıştıgım firmamdaki bir arkadasım 2008 model hondasına taktırdı çok memnun, ama yinede görüşlerinizi almayı istiyorum.
  • niye randıman alamıyacağını açıkladımı . atiker de takıyor mu o servis yada daha önce takmış mı? lavota kaç lira ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.