Şimdi Ara

2000 Model Bmw X5 4.4 Hakkında Yardım...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2000 model bmw x5 yada mercedes ml 320 modellere bakıyorum.bmw önerirmisiniz kronik sıkıntıları felan varmıdır?bilgi verirseniz çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kağnıcıoğluteknoloji38 -- 20 Mayıs 2016; 22:20:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2000 model X5 4.4 çok aşırı yakar, bilginize...
  • quote:

Orijinalden alıntı: V4LKyR

2000 model X5 4.4 çok aşırı yakar, bilginize...

X5 4.4 benzin ve lpgede ne kadar yakar normal kullanımda?

• Öncelikle, bu motor bir V8.

Şehir içi kullanımda 20lt / 100km (BENZİN)
    Şehir dışı kullanımda ise 15-16 lt / 100km (BENZİN)

Yani şehir içinde 1,2 TL yakıyor kilometre başına. LPG olursa 70 kuruş gibi bir şey.

Çok yakar.
  • quote:

Öncelikle, bu motor bir V8.

Yani şehir içinde 1,2 TL yakıyor kilometre başına. LPG olursa 70 kuruş gibi bir şey.

Çok yakar.

Bilgilendirmeniz için çok teşekkürler hocam siz kullandınızmı yada çevrenizde kullanan arkadaşınz felan varmıydı?

• quote:

Orijinalden alıntı: qwerty38

quote:

Öncelikle, bu motor bir V8.

Çok yakar.

Bilgilendirmeniz için çok teşekkürler hocam siz kullandınızmı yada çevrenizde kullanan arkadaşınz felan varmıydı?

Kullanmadım, yoktu.
  • BAŞKALARINA FİKİR OLSUN DİYE YAZIYORUM...araç mermi gibi iddaa ediyorum 2000 modelini 2017 model arabalar yakalayamaz...anca yarış aracı olan yakalar...lpg de 75 kuruş kardeşim ...ama şu zamanda 2000 modelini değil 2004 modeli xdrive tavsiye ederim...bu araç kaçyıl geçerse geçsin bir başka havası var...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende 2004 makyajlı 218 bg olan 3.0d var, araç 6 aydır bende 0 metcedes Cla'dan bu araca geçtim 1 gün pişmalık yaşamadaım.

Gerçi toplamda 6000 lira kadar masraf ettim ama jilet gibi oldu şu an, 500 tork var 10.000 km yakıt ortalamam 9.2 daha ne olsun. Tenek gibi arabalar 7-8 litre yakıyor buna helalı hoş olsun, ilerde belki e70 kasaya geçerim biraz keyfini çıkarim...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.