Bildirim
2000 model ford focus sw 1.6 benzinli(acil cvp bekliorum arkadaşlar lütfenn)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
ARKADAŞLAR BİLGİSİ OLAN LÜTFEN BENİDE BİLGİLENDİRSİN. -
2000 hb focus ankara şehiriçi 28 kuruş yakıyor km de... sw de 30 olsun hadi... zaten sw at bir tane 80 lik tank doldur 1 ay gez...(lpg ile 13kr yakıyor aynı araç) -
Selamlar,
Eski aracın 1999 hb ghia focus tu İstanbulda şehiriçi 8.0/8,7 litre arasında yakıyordu.
Çok sıkışıkta 9,5 litre civarında yakıyordu.
SW 0,2 lite gibi fazla yakar.
LPG 130 kuruş çok iyi bir değer.Diesel gibi.
Herkese iyi sürüşler dileğiyle. -
zannedersem biraz karma bir kısmı şehirdışı 13kr ama yakacağı en kötü lpg li 15-16 olur tahminim... -
Selamlar,
Lpg çok uygun ama, tehlikesi biraz fazlaca,
Bu lpg lerde ayrıca bir yağlama ünitesi olması gerekiyor.
Yoksa motora zarar veriyorlar.
Herkese iyi sürüşler dileğiyle. -
lpg tehlikeli bir durum.ama sıralı sistem çok hoşuma gidior.aracın performansınıda hiç etkilemior. -
arkadaşlar soruma çok net bir cvp alamadım.yada kısaca şunu sorim.benim aracım km ye 370 bin felan yakıor.bence bir sorunu var bu yüzden böle yakıor.sizce? -
benim hesaplarıma göre 370 bin felan yakıor şehir içi.ama kesinlikle bir sorunu var bence.bu yüzdenden servise getiricem arbayı. -
2,0 Focus ile Nevşehir'de benzinle 9 litreyi hiç geçmedim ben. normal şartlarda 8,5 litre falan yakardı.. Uzun yolda da adam gibi gidersem 6 litre yakardı..
Şimdi tüplü; şehir içinde 50 liralı gazla 400 uzun yolda 460-500 km yol yapıyorum..
0,37 YTL 12-13 litre demekki bu çok uçuk bir değer.. -
abi kesin sorun vardır... -
abi çok saol -
bende arabayı yarın servise götürücem zaten.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X