Şimdi Ara

2000 Model Toyota Corolla Terra Otomatik Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ilk arabamı alacağım ancak ilk araba olmasının verdiği tereddütleri yaşıyorum eminim sizler de yaşamışsınızdır. Bir tanıdığımın 2000 Model terrası var 1.6 motor otomatik tüplü ve 99000'de. Toyotalar arıza yapmamakla ünlü olduğu için almak istiyorum. Ancak tutulmuyor vs falan diyorlar. Fiyat olarakta 13.500'e pazarlık yaptık. Sizin düşünceleriiz nelerdir tavsiye edermisiniz. Teşekkürler...

• otomatik birde ha en fazla ederi 10 derim çok temizse belki 11.
    yoksa yanaşmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sodömizer

otomatik birde ha en fazla ederi 10 derim çok temizse belki 11.
    yoksa yanaşmayın

Ben de bunu anlamıyorum, peki sizin efsane kasa corolla ne eder en az 13-14 değil mi?

13,5 gayet iyi fiyat, araç temizse, km de iyi ancak vvti motorlarda yağ yakma sorunu var o modellerin. Bir de donanım olarak 2 ab abs klima varsa fiyat bence iyi. Bazılarında tek airbag var ve abs yok, klima genelde standart oluyor o modellerde. Tutulmadığı doğru ancak modeli ve toyota olmasından dolayı alınır. Otomatik vitesi de gayet kalitelidir, lpg ile uzun yıllar kullanılır. VVti motor olmayanlar da var o modellerin, onlar biraz daha fazla yakıyor ama yağ yakma sorunu yok.
  • Klima ve abs varsa fiyat iyi. Ojinal km'sindeyse alinir guzel guzel kullanilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: n a v y_35

quote:

yoksa yanaşmayın

Ben de bunu anlamıyorum, peki sizin efsane kasa corolla ne eder en az 13-14 değil mi?

13,5 gayet iyi fiyat, araç temizse, km de iyi ancak vvti motorlarda yağ yakma sorunu var o modellerin. Bir de donanım olarak 2 ab abs klima varsa fiyat bence iyi. Bazılarında tek airbag var ve abs yok, klima genelde standart oluyor o modellerde. Tutulmadığı doğru ancak modeli ve toyota olmasından dolayı alınır. Otomatik vitesi de gayet kalitelidir, lpg ile uzun yıllar kullanılır. VVti motor olmayanlar da var o modellerin, onlar biraz daha fazla yakıyor ama yağ yakma sorunu yok.

Araçta iki hem sürücü hem de yolcu airbag ve abs var ama motorun ne olduğunu tam bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: glrahmet

quote:

quote:

yoksa yanaşmayın

Araçta iki hem sürücü hem de yolcu airbag ve abs var ama motorun ne olduğunu tam bilmiyorum.

düz vites olsa parası bu donanımla alınabilir ama otomatik 12ye indirmeye çalışın

• otomatik araç daha kıymetli olmazmı??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ph7.0

otomatik araç daha kıymetli olmazmı??

Alman araçlarında değerlidir Mercedes, Audi gibi bunlarda bi *oka yaramaz değeri düşer
  • Doğru o yüzden hondanın toyotanın otomatikleri pek tutulmaz ve ucuzdur...
  • japon otomatiğine laf söyleyeni de ilk defa duyuyorum efenim :=)

2. elde otomatik alacaksam japondan başka almam. haftasonu tatillerimi servislerde geçirmek gibi bir hobim yok çünkü.

hayırlı günler
  • Üstündeki LPG kiti ne marka. Dandik bir kitse, bir de onunla uğraşırsınız.İyi bir markaysa bu fiyata alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

japon otomatiğine laf söyleyeni de ilk defa duyuyorum efenim :=)

2. elde otomatik alacaksam japondan başka almam. haftasonu tatillerimi servislerde geçirmek gibi bir hobim yok çünkü.

hayırlı günler

2. elde tüm japon otomatikler düşük fiyatlara gidiyor kusura bakmada ..
    Dayanıklılık hakkında bi sorunum yok audi, vw hikaye yanında da..
  • 2000 eylülden beri kullanmakta olduğumuz araç. Hiç sorun çıkarmadı. Almak istersen kesinlikle tavsiye ederim.Zayıf yönleride var ama iyi yönleri çok daha fazla. Motoru, konforu, sorunsuzluğu süper bir araç.
  • quote:

Doğru o yüzden hondanın toyotanın otomatikleri pek tutulmaz ve ucuzdur...

Katılıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

japon otomatiğine laf söyleyeni de ilk defa duyuyorum efenim :=)

hayırlı günler

Söylediğim şeyi yanlış anlamışsınız efenim, yukarıdaki arkadaşa cevabımdı o, japon otomatikleri pahalı demeye çalışmıştım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.