Şimdi Ara

2000 SEAT CORDOBA 1.6 SIGNOMU? 2000 NISSAN PRIMERA 1.6 COMFORTLINE MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgilerinizi paylasirsaniz sevirim,iki aracida tanimiyorum

kronik problemleri varmidir?eksi ve artilari nedir bu araclarin?hangisi daha mantikli

yardimlarinizi bekliyorum tesekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi privat -- 10 Ekim 2007; 13:06:54 >

• yokmu bu aractan kullanan?
  • imkanınız varsa eski kasayla hiç uğraşmayın 2003 ve üstü yeni kasalara bakın.Eski kasalar hiç tutulmadı,işçilik sorunları var ve çok yakıyor.Yeni kasalar ise tam tersi herşey harika gibi.
    Kendimden biliyorum.
  • yeni cordoba yani 2003 sonrası tavsiye ederim.. 2006 da makyaj yedi 1-2 ufak eşyi vardır.. onun dışında güzel araçtır.. piyasa arabaları gibi değildir.
  • Bu arada VW Seat i elinden cikaracakmis ve bu konuda Ispanyol bir firma teklif vermis. sebebini ise Seat'in bir turlu istenilen satis rakamlarina ulasmamasiymis. Arac kötumu iyimi bilemem ama tamamen ticari kaygilarmis yani...

Cordoba nin ikici eli pek iyi degil, alan insanlar genelde , yakisindan , kötu konforundan ve izolasyonundan sikayetci ve zaman icinde de Cordoba diger rakiplerine göre cabuk yipraniyor cordoba yi Polo'nun ucuz versiyonu olarak görebilirsiniz...
  • ne kadar istediler araç için
  • nissan 155binde 15bin YTL -nissanda sadece kaput degismis

cordoba 127binde 14bin YTL-cordobada degisen yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    clıo 1.2 16v alınırmı ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • merhaba

ben 2 ay önce sadece tamponları boyalı 2000 nissan primera 1.6 comfort modelini 13000'e aldım .120000 km deydi. Aracı kesinlikle tavsiye ederim fiyatını (benim verdiğimi özellikle) hakeden bir arac içi çok geniş d sınıfı araçtı zamanında. 2 airbag abs otomatik klima elektrikli aynalar 4 cam otomatik uzaktan kumandalı merkezi kilit var. 1220 kg ağırlık 1.6 16v 106 bg motor. Motor 3000 devir altında hantal ama 3000 devir üstü ve 100 km üstü hızlarda araç kullanım zevki sunuyor. Uzun yolu özellikle çok zevkli. Ben 15000 ytl'ye sıralı sistem lpg ve ruhsat devir işlemlerini de yaparak malettim bence sende o civarda fiyatlara bakmalısın. Aracın ucuz olmasının sebebi 2.elinin zayıflığı (bence az satılmış olması bunun da sebebi insanlar aracı fazla görmeyince satın almakta istemiyor). Yedek Parça fiyatları da honda toyotadan farklı değil deniyor.( çok ihtiyacım olmadı 5000 km'dir). Temiz bir primeraya 14000'e kadar verilir ama 15000'e 1.8 luxury alınabilir çok daha fazla donanımıyla

bu arada tüketimide makul lpg ile istanbul çok trafiğe takılmadan 10-11 lt lpg yakıyor ama trafik olursa da 12'yi geçmez gibime geliyor. Cordobayla bence karşılaştırılmaz bile.

kendine iyi bak acele etme istenen fiyatın 1 milyar aşağısını bu araçlara rahatlıkla teklif et gitsin. Benim aldığım araç ta 14000 tl'ydı internet fiyatı

• Yakıtı bir kere süper kardeş onu baştan söyliyim.Bendeki 1.4 TDİ bir depo ile 1000km. yapıyor.1.4 benzinli motorlar ise 1 depoyla 600km.gidebiliyor.
    Konfora gelince sınıfının en sert süspansiyonu ve en iyi yol tutuşuna sahip olduğu için çok konforlu değil ama zaren ikisi birarada olsun istiyosan bas parayı Audi al derim.
    İzolasyonu gerçekten pek iyi değil ama sınıfının en donanımlı aracı olarak bir şekilde rekabet etmek zorunda ve yine de işçiliği VW'e yakın belirteyim.İzolasyon daha iyi olabilirdi.Tabi fiyat 25bin ytl'den başlar mıydı o zaman,orası tartışılır.
    2.el konusunda ise şu an piyasadaki hiçbir aracın 2.eli olduğuna inanmıyorum.En iyi 2.ele sahip olarak bilinen VW,Opel,Toyota,Honda gibi markalar bile fena şekilde değer kaybediyolar.O yüzden ben arkadaşa Cordoba öneririm ama 8 yaşında 1 araç için 14 milyar çok gibi onu da belirtiyim.

quote:

Orjinalden alıntı: kulu42

Bu arada VW Seat i elinden cikaracakmis ve bu konuda Ispanyol bir firma teklif vermis. sebebini ise Seat'in bir turlu istenilen satis rakamlarina ulasmamasiymis. Arac kötumu iyimi bilemem ama tamamen ticari kaygilarmis yani...

Cordoba nin ikici eli pek iyi degil, alan insanlar genelde , yakisindan , kötu konforundan ve izolasyonundan sikayetci ve zaman icinde de Cordoba diger rakiplerine göre cabuk yipraniyor cordoba yi Polo'nun ucuz versiyonu olarak görebilirsiniz...

• Primera C segmentidir,Cordoba ise B segmenti, tabi ki bu iki araç karşılaştırılamaz.Yalnız bendeki 2004 Cordy TDİ bunların hepsini her yönden tokatlar, çünkü son kasa ve Cruise Control(El gazı),yol bilgisayarı,CD çalar,Park sensörüne kadar full+full.O da bu ilanlardakiyle karşılaştırılamaz.
    quote:

Orjinalden alıntı: modiffy

Nissan derim gerçekten güzel arabadır.Cordoba ile karşılaştırılamaz.

Bunada bak derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enoman -- 10 Ekim 2007; 14:10:13 >
  • quote:

Bu arada VW Seat i elinden cikaracakmis ve bu konuda Ispanyol bir firma teklif vermis. sebebini ise Seat'in bir turlu istenilen satis rakamlarina ulasmamasiymis. Arac kötumu iyimi bilemem ama tamamen ticari kaygilarmis yani...

Cordoba rakiplerine göre çabuk yıpranıyor demişsin bu cümleden Cordoba hakkında bilgin olmadığı anlaşılıyor..

VW'nin Seat ı elden çıkarma olayını ilk defa senden duydum, Seat satamıyorsa Skoda hiç satamıyor o zaman Skoda'yı da çıkarırdı..

• seat bence ama gerçekten de imkan varsa 2003 üstü
  • +1907.
    quote:

Orjinalden alıntı: SuPeRBoY911

quote:

Cordoba rakiplerine göre çabuk yıpranıyor demişsin bu cümleden Cordoba hakkında bilgin olmadığı anlaşılıyor..

VW'nin Seat ı elden çıkarma olayını ilk defa senden duydum, Seat satamıyorsa Skoda hiç satamıyor o zaman Skoda'yı da çıkarırdı..

• ikiside güzel araba.. sonrası tercih meselesi.. seat ın satılmasınıda bende ilk defa duydum.. sallama bir haber gibi geldi.eksikleri var ama passat ile karşılaştırınca :) ben polo classic ten sonra cordoba aldım... evet izalasyon biraz zayıf ama abartı değil.. dediğim gibi b sınıfında rakip gösterebileceğin bir araç bence yok.. çoğu özellği polodan iyidir. yol tutuş spor kullanım v.s. neyse eksileri de var tabi... alman ve japon herzaman tercihim olmuştur.. hangisi içine siner 2 side iyi araçlar..
  • kafam karsti biraz,yeni kasalardaki 1.4 75pslik motor bana uymuyor,1.4 100lük olanda pahali onun icin eski kasanin makyajlisi,1.6100beygirlik olaninin full donanimlisina yöneldim,ama nissanda kafama takildi acaba uzun vadede hangisi üzmez,parca,servis fiyatlari ve bollugu yönünden?
  • quote:

Orjinalden alıntı: enoman

Primera C segmentidir,Cordoba ise B segmenti, tabi ki bu iki araç karşılaştırılamaz.Yalnız bendeki 2004 Cordy TDİ bunların hepsini her yönden tokatlar, çünkü son kasa ve Cruise Control(El gazı),yol bilgisayarı,CD çalar,Park sensörüne kadar full+full.O da bu ilanlardakiyle karşılaştırılamaz.
    quote:

Orjinalden alıntı: modiffy

Nissan derim gerçekten güzel arabadır.Cordoba ile karşılaştırılamaz.

Bunada bak derim

enoman hocam iç hacim konusunda primerayı bir yesin de görelim açayım arka kapıyıda senin aracı içeri alalım artık kış geldi

şaka yapıyorum ha yoksa senin araçtan az kalsın alacaktım 2 sene önce nasip olmadı. severim cordobaları

bu arada privat kerdeş sen bence ihtiyacını belirle ona göre bir tercih yap benim önceki araç tipo slx'ti ondan sonra dedimki bir sonraki aracım
    - 2 bakım arası 10 kere sanayiye gitmesin (yani japon olsun)
    - frenleri adam gibi tutsun
    - dikiz aynaları göstersin
    - içi ve bagajı büyük olsun
    - sıralı sistem lpg'ye uyumlu olsun
    - aşırı yakıt tüketmesin

benim bu isteklerimin hepsini primera karşıladı. Bu paralara eski megane'lardan yada yaşı yüksek civiclerden alabiliyorsun anca.

Ha birde ben bu benzinli vw motorlarına biraz kılım şu boğaz kelebeği pislenmesi sebebiyle stop etme sorunu var ya. Kuzenimde 1.6 75 bg 99 polo vardı o sürekli yaşadı bıkmıştı. Bir arkadaşta 1.4 75 bg 2000 polo var oda düzenli gidiyor temizletmeye. Belki pahalı bir sorun değil ama motorda bu kadar narin olmasın. Onun haricinde vw grup arabaları kesinlikle konforlu araçlar ona lafım yok. ama ben şahsen 15000 veriyor olsam şimdi focus,astra yada full primera bakardım sanırım. yada biraz daha çıkıp 2000-2001 toledo 1.6'da bakabilirsin inanılmaz bir bagaj var ama içi primeradan gene dar

• japon araçları genelde daha az problem çıkarır.sağlam ve dayanıklıdırlar.o yüzden nissanı tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.