Şimdi Ara

20000 ile 23500 arası araçta kararsızım acil yardım lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar..kendime ait wv polo 2000 model 1.4 comfortline aracımı satıp, 20bin ile 23.5 arası bir araç almak istiyorum..eşiminde kullanıcak olmasından dolayı otomatik araç tercihim. çünkü viteslide çok acemi.. bir de 1,5 yaşında kızım var.. ikisini bu acemilikle vitesli arabada düşünmüyorum şimdilik :)

çok araç kullanan biri değilim marmariste yaşıyorum.. yani alacağım araba daha çok garaj arabası gibi yatmış olucak.. genelde her işimi motorumla görebiliyorum.. sadace yılda bir kez istanbul yada ankaraya gidiyorum. bu yüzden dizel yada çok çok az yakan bir araba olmasada olur..ama yinede pirim yapan bir araba olması tercihim

aradığım fiyatlara girdiğimde aklıma yatan araçlar şunlar .. golf 5, megane 2 dynimec, bora, citroen c4 belki mazda 3 .. benim için fiyat 23,5 te son ötesine çıkamam.. araç çeşidi çok olunca insanın kafasıda karışıyor. zaten ilk arabamı 6 ay önce aldım . eşimden dolayı otmatik ihtiyacı doğdu. yani o kadar bilgili değilim bu işlerde..yardımcı olursanız çok çok mutlu olurum....

• tercihen 2004 ve2005 üstü modeller.. vede focus ve opel astranın 2004 ve 2005 üstü yeni kasalarıda olabilir
  • seçtiklerin içinden en iyisi golf 5. linea da bakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

seçtiklerin içinden en iyisi golf 5. linea da bakabilirsin.

tabiiki Civic

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IslakFasulye -- 29 Eylül 2012; 11:53:30 >
  • evet honda civiclerde çok iyi ... aradığım fiyatlarda bulunabiliyor..honda güzel araba ..golf 5 o fiyatlarda temizi az bulunuyo.. denk getirmek gerek..
  • megane 2 için ne derdiniz dinamic ve sedan lar için..
  • 2004 2005 Honda civic vtec

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 30 Eylül 2012; 21:05:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vtec es ler daha donnaımlı gibi. ama benim aradığım fiyatlara otomatik temizini bulmak zor gibi.. baktım sahibindede temiz pek yok yada km 160-170 binin üzerinde..
  • Bence size tam gidecek araç Mitsubishi COLT.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-mitsubishi-colt-1-3-invite-100809977/detay
    Forumda biraz araştırın lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coskunserce

Bence size tam gidecek araç Mitsubishi COLT.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-mitsubishi-colt-1-3-invite-100809977/detay
    Forumda biraz araştırın lütfen.

• colt tercihlerim arasında hiç yok.. kasa itibariyle gerçekten pek çekici gelmiyor.. ama sürüş ve donanımsal olarak iyi. colt yerine jazz daha tercih öncesi olabilir..
  • Kırmızı bır Golf 5 derım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.