Bildirim
2001 106 QuickSilver
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
en güzel 106 bence..ama benzin konusunda bir bilgim yok -
evet bence de... quicksilver'a doğru gidiyorum :) ufak araştırmalar artık...
benzin sarfiyatını merak ediyorum. kullananlarla konuşmak lazım.
teşekkür ederim. -
bakın cok iyi bilmiyorum ama 1,4 motoru ile cok yakacagını sanmıyorum...korkmanıza gerek yok yani GTi lardan cok farklı bir model ee tabi insan 106 deyince bir tırsıyor ancak quickler güsel ve binilcek bir model bende inş 206 quick alıcam ama bakalım n zman -
bi ara çok niyetlendm almaya ama ankarada baktığım 6 aracın hepsi farklı yerlerden kazalıydı...motorun standart gücü 1400cc 75 hp...eğer oynanmamışsa çok yakmaz...ama bunların ikinci elleri genelde modifiyeli+kazalı oluyor...çok iyi bi ustaya göstermeniz lazm almaya karar verdiğinizde.... -
Benim konum bu
Benzin 20 ykr u geçmez modsuz hali. Başka hangi konularda bilgilenmek istiyorsun? -
6.5 yıl kullandım 106 1.4
temiz bulduysan al derim -
yarbayım şehiriçi 20 kuruşu geçiyor, hele istanbul trafiği ise dur kalk 25 kuruşa kadar çıkıyor
şehirdışı 20 kuruşun altına iniyor ama
söylediğin rakam doğru karma olarak 20 kuruş yakar
bence modsuz orj. bulup kendin bi mod çek 100hp üzerine çıkar motoru birde easy jet otogaz montajı, 20 kuruşun altında yakar hemde gti tadında araba kullanırsın
birde şu quiksilver a quicksilver demesek
edit: c yok
-
harbiden quiksilver mış ne cahilmişizz -
estağfullah hocam -
en yakın arkadasımda gti 106 vardı
aracları degişiyorduk bazen öyle aman aman bi yakıtı yoktu
yarbayında dedigi gibi 20ykr flandır quiklerin -
106 1.4 ün tüketim raporu.belki yardımcı olur
http://forum.donanimhaber.com/m_15118128/tm.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 7 Ekim 2007; 14:19:35 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X