Merhaba 2001 model bir corolla var Sol 1.6 full bir modeli araç 140 000km de servis bakımlıymış otomatik vitesli araç sahibi en son 17.000e bıraktı sadece bir çamurluk değişmiş
Fiyat ve araç hakkındaki görüşlerinizi söylerseniz sevinirim. eski efsane kasaları biliyoruz ama bu modelleri ve vvti motorları, yakıt durumları hakkında hiç bir bilgim yok.
quote:
Orijinalden alıntı: makinist99
Merhaba 2001 model bir corolla var Sol 1.6 full bir modeli araç 140 000km de servis bakımlıymış otomatik vitesli araç sahibi en son 17.000e bıraktı sadece bir çamurluk değişmiş
Fiyat ve araç hakkındaki görüşlerinizi söylerseniz sevinirim. eski efsane kasaları biliyoruz ama bu modelleri ve vvti motorları, yakıt durumları hakkında hiç bir bilgim yok.
Benim Corolla almama yardımcı olan bir araç. Arkadaşımda 2001 Corolla 1,6 Terra vardı. Onu her yönüyle çok seviyorudum. Beni çok etkiledi. Hayran olduğum bir araç. Performans, sorunsuzluk, konfor ve malzeme kalitesi ile mükemmel diyebilirim. Yakıt LPG'de çok iyi idi. Benzinlide eş değerlerine göre iyi. LPG ile tam uyumlu bir motor yapısı var. O yıllarda üretilen araçların içerisinde en iyisi. Bence... Aracı sevdiyseniz kesinlikle alın derim. LPG varsa fiyatı da fena sayılmaz. VVT_İ motoru Corolla o kasayla kullanmaya başladı hala da kullanıyor. Benzinli, Yeni Nesil Corolla'da Dual VVT_İ motorlu.
Aslında o arabayı daha gidip görmedim. Bu arada Ford Focusuda düşünmeye başladım.
aynı model km ve özelliklerde birde Focus ghia 1.6 var gidip iki aracıda bir görüp öyle karar vermek istiyorum.
Sizin aracın yakıtı nasıl şehir içi lpg ile kaç km gidiyor birde genel olarak bu araçlarda bir yağ eksiltmesi olduğu ve bununda normal olduğu söyleniyor. Böyle bir durum varmı?
corollanın motor teknolojisi focustan iyidir. sol araç o fiyata ve otomatikse 140 000 normaldir. vvt-i motor için o km hiç bişeydir bence trigersiz akıllı motor iyidir toyotadan şaşma pişman olmazsın...
iki arabanında sahibi henüz müsait değildi gidip göremedim iki aracıda gördükten sonra öyle karar vereceğim. Toyotanın bu modelleri için tutulmuyor diyorlar birde yol tutuşu olarak focus daha iyi diyorlar ama henüz karar veremedim.
sahibinden.com a abone olduk baka baka satılık arabaları ezberliyor insan
quote:
Orijinalden alıntı: sky_lark
quote:
Orijinalden alıntı: makinist99
Benim Corolla almama yardımcı olan bir araç. Arkadaşımda 2001 Corolla 1,6 Terra vardı. Onu her yönüyle çok seviyorudum. Beni çok etkiledi. Hayran olduğum bir araç. Performans, sorunsuzluk, konfor ve malzeme kalitesi ile mükemmel diyebilirim. Yakıt LPG'de çok iyi idi. Benzinlide eş değerlerine göre iyi. LPG ile tam uyumlu bir motor yapısı var. O yıllarda üretilen araçların içerisinde en iyisi. Bence... Aracı sevdiyseniz kesinlikle alın derim. LPG varsa fiyatı da fena sayılmaz. VVT_İ motoru Corolla o kasayla kullanmaya başladı hala da kullanıyor. Benzinli, Yeni Nesil Corolla'da Dual VVT_İ motorlu.
o kasaların bazılarında yağ eksiltme problemi var.bende 2000 model 117500 km de sol spc var.ben çok memnunum benimkide yağ eksiltiyor arada yağ ilave ediyorum o kadar.yakıt durumu ortalama şehir içi 23 kuruş yakıyor. (230 bin)
ben de aynı aracın 2000 model manueli var. 120binde. şimdiye kadar hiç arıza vermedi, bakım harici anahtar değmedi araca. sorunsuzluk abidesi adeta. araç hafif ve motor 110bg olunca oldukça iyi kaçıyor. yakıt tüketimi da gayet makul. lpg'ye bile gerek görmedim düşün yani. kronik yağ eksiltme problemi bende de var. 8binde bir 10binlik yağ atıyorum sorun olmuyor.
pek konforlu bir araç değil (süspansiyonlar biraz sert) ve yol tutuşu çok iyi değil aklınızda bulunsun. yüksek hızlarda bir focus kadar güven vermiyor.
ama günlük şehiir içi kullanım için kendi fiyatında ideal araçlardan biridir.
Sınıfının yakıtta en cimri olanıdır tabi motor ile ilgili problemi yoksa. Bizde de 2001 ve 2002 modelleri vardı, aynı renk aynı kasa aynı şase aynı model ancak 2002, 2001 modeline göre daha stabil ve ekonomik geliyordu çoğu zaman sert kullanıma rağmen. Bulabilirseniz 2002 modellerinden alın çünkü 2001 yılında o seride motor ile ilgili olarak düzeltme yapmışlar, 2002 daha sorunsuzdur.
Toyota Corolla 2001 model(ruhsatta 2002) sol speciel 1.6 vvti. modelinin en dolusu. manuel 118.000km. lpgli(98.000de takılmış)arka camurluklarda cızıkten boya var sadece. çelik jant var. yeterli bi ses sisemi var. 19.000 a aldım sizce fiyat nasıl
fiyat makul hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme