Bildirim
2001 hyundai lx mpi arıyorum
Collonil Waterstop 33030001008 ayakkabı kremi pürüzsüz deri 75 ml (0), Açık kahverengi, Ölçü Birimi : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B00GSR1O4U?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Konunun Etiketleri
Giriş
-
hayırlı alışverişler.
edit :
1.3 accentlerin silindir çapı 1341cm dir bundan dolayı herzaman 1.6 kadar vergi ödersin
yani vergi avantajı yok -
quote:
Orjinalden alıntı: triger
hayırlı alışverişler.
edit :
1.3 accentlerin silindir çapı 1341cm dir bundan dolayı herzaman 1.6 kadar vergi ödersin
yani vergi avantajı yok
bir yanlışın olabilirmi geçenlerde adam 1290 silindir dedi vergisi hatta 114 ytl gibi bişe demişti
dün sordum adam 2000 model lx mpi klimalı 1301 silindiri dedi bunlar böyle farklılık gösteriyomu enteresan neye göre değişiyorsa -
benimkisi 1341 cm
quote:
Orjinalden alıntı: ferhat_yıldız
quote:
Orjinalden alıntı: triger
hayırlı alışverişler.
edit :
yani vergi avantajı yok
bir yanlışın olabilirmi geçenlerde adam 1290 silindir dedi vergisi hatta 114 ytl gibi bişe demişti
dün sordum adam 2000 model lx mpi klimalı 1301 silindiri dedi bunlar böyle farklılık gösteriyomu enteresan neye göre değişiyorsa
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X