Şimdi Ara

2001 LAND ROVER FREE LANDER TD4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Nevşehir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2001 Model satılık freelander.Araç çok temiz darbesi değişeni yok.Tek bir adet küçük parça boya var o da bagaj kapısında lastiğin altında.173.000km de td4(dizel bmw 320d lerde de kullanılan M47 kodlumotor).Hem otomatik hem de tiptronik olarak kullanılabilen bir şanzıman.3 kapı spor model.Üstte açılabilir ve komple demonte edilebilen bir tavan arkada ise demonte edilebilen hardtop vardır.Araç deri döşeme ve döşemesi de oldukça iyi durumdadır.Motoru ve bütün mekanik kısımları sorunsuz yakıt tüketimi oldukça uygundur.Aslında araçtan çok memnunum ancak ev almak istediğim için satıyorum.Yoksa bu paraya yakıtı bu kadar uygun vergisi düşük (2x400TL)üstelik de oldukça karizmatik başka bir jip yok.Lütfen bu aracı Kia ya da Hyundai ylarla kıyaslamayın herşeyden önce o bir Land Rover.Fiyatı 30000 TL mantıklı daha düşük değer de bi araçla ya da İstanbul da Bakırköy civarında daireyle takas olabilir.İlgilenenler lütfen 0532 4774350 nolu telefondan bana ulaşsın.

• Not araç Nevşehir dedir.İlgilenenler beni ararsa resimlerini gösterebilirim.Ayrıca araç sürekli otowax bakımlı olduğu için boyası da pırıl pırıldır.
  • resim eklersenı daha ıyı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salvodor_07

resim eklersenı daha ıyı olur.

+
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Range Rover Sport 2.7 TDV6 hk.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.