Şimdi Ara

2001 MEGANE SW 1.6 16valf RTE nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu an kullandığım 2005 Renault Spring aracımı değiştirmek istiyorum. Golden retriever cinsi bir köpeğimiz olduğundan, eşimle birlikte station wagon bir araç almamız gerektiğini düşündük. Ankara'da yaşıyorum ama aslen İstanbul'luyum. yani haftasonu Eymir gölüymüş, Abantmış, İstanbulmuş dolaşma niyetindeyiz, şimdiki aracımızla bu pek mümkün olamadı. sorun çıkarma olasılığı bizi engelledi. Bir kaç aydır araç kullanıyorum ve araç kullanımıyla ilgili pek sorun yaşamadım açıkçası, yine de çok usta bir şoför değilim henüz. Station wagon araç arayışımızda karşımıza 2001 MEGANE 1.6 16W RTE SW bir araç çıktı. Isıtmalı koltuktan, ısıtmalı direksiyona, yol bilgisayarından xenon fara kadar dolu bir model. 150.000'de ve LPG'li. Size danışmak istediğim konu şu aslında, almayı düşündüğüm araç 2001 Megane 16 sw 1.6 nasılsır, genel olarak sw araç kullanmada sorunlar nelerdir, savrulma, kıç atma vs. aracın yakıt durumu nedir,çok yakar mı?

Sizden ricam aracı kullanmış, araç konusunda tecrübesi olan arkadaşların yorum yapması. Aracı bugün ya da yarın servise ya da ustaya götürüp kontrollerini yaptırıcaz ve temiz çıkarsa almayı planlıyoruz. Bu sebeple yorumlarınız benim için çok önemli.

Şimdiden teşekkürler..
     2001 MEGANE SW 1.6 16valf RTE nasıldır?

• Isitmali direksiyon, koltuk? Emin misin ustam? Bi tanidikta var oldukca kullanisli oldugunu soyluyor. Butce kisitliysa arac temizse alinir derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Isitmali direksiyon, koltuk? Emin misin ustam? Bi tanidikta var oldukca kullanisli oldugunu soyluyor. Butce kisitliysa arac temizse alinir derim

RTE'lerin 2001'de çıkan makyajlı versiyonunda arka camlarda elektrikli cam ve klima+ ısıtma opsiyonları varmış. anladığım kadarıyla bu onlardan. Megan'lar konusunda ben de iyi şeyler duydum ama sw olması performansını etkiler mi bilemedim. LPG'li olması illaki performansı düşürür tabi. ama evimin civarı biraz yokuş (malum Ankara), çekişi çok düşerse sorun olabilir. nihayetinde ağır araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecbk -- 13 Mayıs 2015; 11:20:01 >
  • Araç temiz ise hiç bir şey olmaz.

Bizim parçacılar şehir içi teslimat aracı olarak kullanıyorlar. Ancak temizini bulmak sıkıntı olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.