Şimdi Ara

2001 model astra elegance...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2001 model astra elegance 113 bin km de 17 milyar civarı bi fiyata buldum tamponları boyanmış yalnızca çizikten ötürü başka da bi sorunu yok sizce fiyatı nasıl uygun mu?

• Ben 66.000 km aracı sizinkiyle aynı özelliklerde geçen yıl 18.000 YTL'ye aldım. Hem de lastik sıfır gibi, triger set değişmiş, araç oldukça temizdi! Kısacası kız gibi bakılmış. Buna göre kıyaslayın işte!
  • elegance için fiyat uygun. masrafı yoksa iyi.
  • fiyat çok iyi kaçırma.
    2001 elegance bizde var 99,500 de sorun yok tık yok yola devam
  • bende gecen hafta 15000 e 2000 1.6gl astra aldım 138000km de 18 verdikten sonra bence 1-2 daha ver 2003 model yeni kasa vectra al
  • Arkadaşlar bende 2001 model astra elegance buldum bir tane. 15 milyara alabiliyorum. ama çok km yapmış. 210 bin km de. sahibini iyi tanıyorum arabasına iyi bakar. bakımlarını vs hiç bir zaman kaçırmaz. arabanında ilk sahibi.
    buarada triger kayışı değiştirmiş. sonra şanzımanı komple değiştirmiş. motoru da checkup yaptıktan sonra sana vercem diyor.

ne dersiniz uygun mu sizce?
  • vectra'da yıllara bağlı değer kaybını astraya göre daha çok yaşarsın. tabii karar senin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: CegerXun

Arkadaşlar bende 2001 model astra elegance buldum bir tane. 15 milyara alabiliyorum. ama çok km yapmış. 210 bin km de. sahibini iyi tanıyorum arabasına iyi bakar. bakımlarını vs hiç bir zaman kaçırmaz. arabanında ilk sahibi.
    buarada triger kayışı değiştirmiş. sonra şanzımanı komple değiştirmiş. motoru da checkup yaptıktan sonra sana vercem diyor.

ne dersiniz uygun mu sizce?

hocam 210 bin çok sahibi ne kadar iyi baksa da.. o fiyata comfort veya gl al çok daha az km li temizini bulursun..
  • arkdaşlar konuyla ilgili olmadığını biliyorum ama benim bi konu hakkında bilgiye ihtiyacım var bi araba almayı düşünüyoruz ara opel vectra edition araç 2004 model olup 63 binde araca 24 bin YTL istiyolar pazarlıksız sizce iyimi 1.6 motor

acil cevaplarınızı bekliuorum....................
  • Arkadaşlar bu tür araçları alırken temizliği dışında bakımlarına da bakın...

Birde KM veya Fabrika ömrüne göre değişmesi gereken parçalar değişmiş mi öğrenin.

Örnek olarak bir Lastiğin ömrü x km veya 5 Yıldır üretimden itibaren. Çok az KM de yapılmış olsa lastik 5 yıl sonra özelliğini kaybeder ve değiştirmeniz gerekir... Veya Trigger kayışı 60 bin km veya 4 yılda bir değiştirmelidir...

Demek istediğim bu tür gizli masraflarada dikkat edin
  • şu an imzamdaki araça bilader le ortak aldığımız. ancak yaza veya sene sonuna doğru kendime araç alacam ve fiyat kalite olarak en iyisi senin şuan bulduğun araç. fiyat ve km si çok uygun. kaçırma derim. 60 000 de bir triger değişiyor ona görede masrafını göze al.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.