2001 model Lacivert scenic aracım var. 2009 model passat variant 1.4tsi aldım 10 gün önce. Aracımı satmak istiyorum ve henüz satılığa koymadım ne civarda fiyat koymalıyım gerçekçi olarak.
140.000 km de tüm bakımları yapılmış tigerine kadar hepsi yeni değiştirilmiş. Çalışmayan aksamı yok , sadece radyo teyp kaset çalar olduğundan LG marka üst düzey sayılabilecek bir teyple değiştirip orjinal teybini muhafaza ediyorum. Ön kaputu değitirdik kamyon kasası geri yanaşırken yırtmıştı kasko bu şekilde yaptırdı. Ön tamponum değişti. Yan çamurluklarım darbelerde kırıldığından (ön) değişti kaskodan. Yan kapılarda bel aldı lokal boyalar mevcut. Arka tampon değişmedi ancak boyandı, bagaj kapısı lokal boya ve kaporta tamiri gördü. Araçta LPG hiç takılmadı , ekonomiside olsa LPG ye kaşı ailemden dolayı antipatim var. Lastiklerim prelli 5-6 bin km civarı yaptı. Takasta Renault 12.500 TL 0 araç almaya kalktığımda DOD ise passatı alırken sadece 11.000 TL verdi. Bende kıyamadım. Sizce ne kadar civarı satmalıyım yada evde turşusunu kurmalıyım. Bu fiyatlara satma niyetim gerçekten yok.
Talebim hala güncel
foruma yeni katıldım hatam olursa kusura bakmayın bizde de 2000 rxt var aracın sağ arka kapısı boyalı ve 126000 de lpgsi de var 18 bine almıştık 2 yıl oldu -senin scenic 2001 olduğundan 2 yıl arayı sayarsak 18 olur hataları var 16 - 17 (galeri fiyatı değil) -lpg yok ki bu araçlarda ağırlığını hissettiriyor lpg şart sonuç olarak pazara bence 15 - 16 arası çıkar 2 hafta dene sonra 14 e kadar düş bizim araca 5 ay önce galerici 16500 verdi fiyatları da 17-18,5 tu
HAYIRLI OLSUN PASSAT
pm atıldı
Renault Scenic RX4′ün mirasçısı: XMod
XMod’ özel ön ve arka tamponları, eşik korumaları, krom kaplı tavan rayları ve artırılmış yüksekliği ile ilk bakışta kardeşlerinden ayrılıyor.
Kabin içinde ise standart Scenic’e ek olarak çekiş kontrol sistemini kontrol eden çevirmeli bir düğme ve daha sportif hava katan alüminyum pedal seti bulunuyor.