Şimdi Ara

2001 model Skoda Felicia alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
18.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aşağıdaki araç için 8.750 YTL fiyat belirtilmiş.
    http://www.sahibinden.com/73000_de_2001WQQaXQQ9589642WQQpXQQdisplayitem
    Durumum şudur: Aslında sıfır araba almak için yola çıktım, ama şu an için istediğim araçların yaratacağı mali durumu kaldırmakta biraz zorlanacağımı gördüm. Ben de en fazla 10.000 YTL'ye bir araç alayım dedim. Öncelik hb, 5 kapı ve klimalı bir araç. Bu verilerden hareket ederek klasik 1997-2000 arası Clio, 106, 306, Saxo sonuçları dışında biraz daha yukarı çıkarak(11.000-11.500) 2000-2001 Fiat Brava-Marea(her ne kadar sedan olsa da) ikilisine ulaştım. Ancak bu Skoda ilgimi çekti. Ancak fikirlere açığım. Bir nevi tavsiye istiyorum da denebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsungeon -- 27 Haziran 2008; 9:22:50 >

• bu arabaları almanlar yapıyor zaten araçlar bence çok güzel. klima, otomatik cam, hidrolik direksiyonda var. daha ne olsun fiyatta makul görünüyor.hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollo_37

bu arabaları almanlar yapıyor zaten araçlar bence çok güzel. klima, otomatik cam, hidrolik direksiyonda var. daha ne olsun fiyatta makul görünüyor.hayırlı olsun
    ben linki bir türlü açamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: clio_TR

ben linki bir türlü açamadım

Alıntıları Göster
    clio_TR, sahibinden.com'da sık sık sayfa açamama sorunu oluyor. 1.6 GLXi, 73.000 km, klima, elektrikli ön camlar, elektrikli aynalar gibi özellikleri olan bir araç. Bana fiyatı uygun geldi. Malum Skoda'nın yedek parça sorunu da pek yok. Biraz da pazarlık yaparak aşağı çekmeye çalışacağım fiyatı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsungeon

clio_TR, sahibinden.com'da sık sık sayfa açamama sorunu oluyor. 1.6 GLXi, 73.000 km, klima, elektrikli ön camlar, elektrikli aynalar gibi özellikleri olan bir araç. Bana fiyatı uygun geldi. Malum Skoda'nın yedek parça sorunu da pek yok. Biraz da pazarlık yaparak aşağı çekmeye çalışacağım fiyatı.

Alıntıları Göster
    bu arabada klima var mı ki?AC düğmesini göremedim ama klıma yoksa boşver bunları model yüksek ama bizim broadwaylerden farkı yok sanırım.Yani yinede sen bilirsin.

• quote:

bu arabada klima var mı ki?AC düğmesini göremedim ama klıma yoksa boşver bunları model yüksek ama bizim broadwaylerden farkı yok sanırım.Yani yinede sen bilirsin.

Alıntıları Göster
    Açıkçası klima olmazsa zaten almam, satan var diye yazmış. Telefon açıp soracağım, olmazsa zaten araç bana yakın yerde, yarın gidip bakarım. Aslında sorun para, 10.000 YTL altında temiz araba bulmak zormuş gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsungeon

Açıkçası klima olmazsa zaten almam, satan var diye yazmış. Telefon açıp soracağım, olmazsa zaten araç bana yakın yerde, yarın gidip bakarım. Aslında sorun para, 10.000 YTL altında temiz araba bulmak zormuş gerçekten.

Alıntıları Göster
    o yıl ki üretimde var mı acaba klima satan kişinin yazdığın bakmayın neler neler yazıyorlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

o yıl ki üretimde var mı acaba klima satan kişinin yazdığın bakmayın neler neler yazıyorlar...

Alıntıları Göster
    klima var arkadaşlar, arabanın iç fotoğrafında gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Energetic

klima var arkadaşlar, arabanın iç fotoğrafında gözüküyor.

Alıntıları Göster
    ben AC yi göremedim ama belkide vardır.
  • quote:

ben AC yi göremedim ama belkide vardır.

Alıntıları Göster
    ben piyasayı bilmiyorum ama şuanda araba alcak olsam ve 10000 gibi bir bütcem olsa bu arabayı kaçırmazdım
    tabii iyice baktırdıktan sonra sorunlu işe alıpda başına bela da etmek var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zanos

ben piyasayı bilmiyorum ama şuanda araba alcak olsam ve 10000 gibi bir bütcem olsa bu arabayı kaçırmazdım
    tabii iyice baktırdıktan sonra sorunlu işe alıpda başına bela da etmek var

Alıntıları Göster
    2000 model 1.3 ünü 4 yıl kullandım. Göründüğünden daha geniş, ferah bir iç hacmi olan, hidrolik direksiyonu, elektrik ısıtmalı aynaları, far açık ikazı, orjinal alarm ve uzaktan kumandalı merkezi kiliti, immobilizeri, kaliteli sayılabilecek döşemesi v.s. olan gayet ekonomik bir araçtır. Aynı özellikte, hatta daha az özellikli emsallerinden de daha ucuzdur. Kesinlikle tavsiye ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: 4polat

2000 model 1.3 ünü 4 yıl kullandım. Göründüğünden daha geniş, ferah bir iç hacmi olan, hidrolik direksiyonu, elektrik ısıtmalı aynaları, far açık ikazı, orjinal alarm ve uzaktan kumandalı merkezi kiliti, immobilizeri, kaliteli sayılabilecek döşemesi v.s. olan gayet ekonomik bir araçtır. Aynı özellikte, hatta daha az özellikli emsallerinden de daha ucuzdur. Kesinlikle tavsiye ederim...

Alıntıları Göster
    Bu aracın 1.6 sını 60bn km kullandım, 2001 yılında sıfır almıştık, o zamanlar ikilemdeydim, clıo symbollerde yeni cıkmıstı, clio mu skodamı derken, ikisinide test ettik ve skodada karar kıldık, gercektende iyi karar vermışiz, bu fiyata alınabilecek en iyi arac diyebilirim, aynı model vw polo larla aynı motoru kullanır , içerisinde vw polo lardan bir çok parca görebilirsiniz, ayrıca aracta klima var, havalandırma ayar düğmelerinin ortasına bakarsanız resımlerde gorursunuz, içi geniştir, rahattır, süspansiyonsiyonları yumusak bi aractır, kısacası o fiyata pişman olmayacagınız bir arac almış olursunuz, benım tavsiyem sakın cliolara yonelmeyin, bu skoda onların yanında mercedes kalıyor,
    aracın aynaları bile ısıtmalıdır

http://www.skodam.com/forum_posts.asp?TID=9685

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 27 Haziran 2008; 17:22:23 >

• arabanın kmsi düşürülmediyse ve orjinalse hiç kaçırma araç burdan gayet iyi duruyo birde lpg atarsın ohh mis gibi+klima
  • quote:

Orijinalden alıntı: CLİO SYMBOL

arabanın kmsi düşürülmediyse ve orjinalse hiç kaçırma araç burdan gayet iyi duruyo birde lpg atarsın ohh mis gibi+klima
    fiyat iyi kardeş ben 4 ay once alacaktım 99unu ama araba pembe oldugu için vazgeçip almadım her yonuyle uygun sadece hemen satmakta zorlanırsın yoksa vergi düşük yakıt düşük saglam ve en onemlisi klima
    ve feliciaların en iyisi glxi olanıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: edgar davids

fiyat iyi kardeş ben 4 ay once alacaktım 99unu ama araba pembe oldugu için vazgeçip almadım her yonuyle uygun sadece hemen satmakta zorlanırsın yoksa vergi düşük yakıt düşük saglam ve en onemlisi klima
    ve feliciaların en iyisi glxi olanıdır

Alıntıları Göster
    4 ay once 99 model pembesini pert ettik bizde.fiyat olarak gayet iyi.zaten kaporta olarak saglam bir aractır skoda felicia.3 yıldan fazla 1.3 karbüratörlüsünü kullandık.bize sorun cıkarmadı.sorunsuz bir arac yani felicia.ancak ikinci eli kötüdür.sahibinden de aylardır satılmayan felicialar var.o fiyata alınabilecek dogan broadway tarzı araclardan bagajı harici daha iyidir.

başka bir sorunuz olursa cevaplayabilirim.saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: EIRP

4 ay once 99 model pembesini pert ettik bizde.fiyat olarak gayet iyi.zaten kaporta olarak saglam bir aractır skoda felicia.3 yıldan fazla 1.3 karbüratörlüsünü kullandık.bize sorun cıkarmadı.sorunsuz bir arac yani felicia.ancak ikinci eli kötüdür.sahibinden de aylardır satılmayan felicialar var.o fiyata alınabilecek dogan broadway tarzı araclardan bagajı harici daha iyidir.

başka bir sorunuz olursa cevaplayabilirim.saygılarımla.

Alıntıları Göster
    Merhabalar;
    1999 yılında sıfır km olarak 1.3 GLXi Safeline modelini kullandım. 4 yıl 52.000km'de sattım. Araçta ABS, Havayastığı, Alüminyum Jantlar ve sis lambası vardı. Ayrıca döşemesi farklıydı. Aldığımda, 1.6 litre ABS'siz olanı ile aynı fiyattı.

1.3 olanların motoru orta performanstır. Uzun yolda dolu iken sollamalarda fazla bir şey beklemeyin derim. Biraz tıkırtılı çalışır zira triger zinciri mevcuttur. Motoru oldukça sağlam, hararet yapmayan, dayanıklı bir yapıdadır. Motor gücü 5000 devirde 68hp,güç ve 2600 devirde 106nm tork üretir. Şehir içinde ortalama 7-7.5 litre, şehir dışında 5.5-6 litre civarında tüketir. Yol tutuşu iyi sayılır.Amortisörleri gerçekten güzel ve konforludur. Ancak virajda fazlaca yatar. Ayrıca uzun yolda eğer doluysa araç, özellikle köprü geçişlerinde arkası fazlaca salınım yapıyordu.

İçi hiçte küçümsenmeyecek şekilde geniştir. Önde sürücü biraz küçük direksiyona alışmak zorundadır. Ayrıca sol bacağınız fazlaca ön panele çarpar. onun dışında sorun yok. Bagajı çok kullanışlıdır.

Diferansiyeli kısa olduğundan 5.viteste 1000devirde 33km hız yapar. Buda 100km hızların üzerinde gürültünün artmasına neden olmaktadır.

Klimalı 1.3 pek görmedim. Ben alırken klima takılmadığını söylemişlerdi. 1.6'larda fabrikasyon olarak klimalı seçenek mevcut.

Rölanti regülatörü sık kirlenir. her 20.000km'de temizletmezseniz, rölantide titreme, stop etme gibi sorunları vardır. Elektrikli camları sık arıza yapar. Orjinal alarmı mevcuttur. Ön takımı biraz zayıftır (Bu aracın 1999 model karbüratörlü pikabı da vardı bizde) Altı yere yakın olduğu için eğer birde karter koruması taktırdıysanız (ki ben orjinal taktırmıştım) her yere altını vurabilirsiniz.

Çok kaliteli, sağlam, birkaç sorunu dışında ekonomik ve yeterli bir araç. Alan hiç pişman olmaz. Parçaları ucuzdur. Sadece station olanını almadığıma pişman olmuştum o kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgakmg

Merhabalar;
    1999 yılında sıfır km olarak 1.3 GLXi Safeline modelini kullandım. 4 yıl 52.000km'de sattım. Araçta ABS, Havayastığı, Alüminyum Jantlar ve sis lambası vardı. Ayrıca döşemesi farklıydı. Aldığımda, 1.6 litre ABS'siz olanı ile aynı fiyattı.

1.3 olanların motoru orta performanstır. Uzun yolda dolu iken sollamalarda fazla bir şey beklemeyin derim. Biraz tıkırtılı çalışır zira triger zinciri mevcuttur. Motoru oldukça sağlam, hararet yapmayan, dayanıklı bir yapıdadır. Motor gücü 5000 devirde 68hp,güç ve 2600 devirde 106nm tork üretir. Şehir içinde ortalama 7-7.5 litre, şehir dışında 5.5-6 litre civarında tüketir. Yol tutuşu iyi sayılır.Amortisörleri gerçekten güzel ve konforludur. Ancak virajda fazlaca yatar. Ayrıca uzun yolda eğer doluysa araç, özellikle köprü geçişlerinde arkası fazlaca salınım yapıyordu.

İçi hiçte küçümsenmeyecek şekilde geniştir. Önde sürücü biraz küçük direksiyona alışmak zorundadır. Ayrıca sol bacağınız fazlaca ön panele çarpar. onun dışında sorun yok. Bagajı çok kullanışlıdır.

Diferansiyeli kısa olduğundan 5.viteste 1000devirde 33km hız yapar. Buda 100km hızların üzerinde gürültünün artmasına neden olmaktadır.

Klimalı 1.3 pek görmedim. Ben alırken klima takılmadığını söylemişlerdi. 1.6'larda fabrikasyon olarak klimalı seçenek mevcut.

Rölanti regülatörü sık kirlenir. her 20.000km'de temizletmezseniz, rölantide titreme, stop etme gibi sorunları vardır. Elektrikli camları sık arıza yapar. Orjinal alarmı mevcuttur. Ön takımı biraz zayıftır (Bu aracın 1999 model karbüratörlü pikabı da vardı bizde) Altı yere yakın olduğu için eğer birde karter koruması taktırdıysanız (ki ben orjinal taktırmıştım) her yere altını vurabilirsiniz.

Çok kaliteli, sağlam, birkaç sorunu dışında ekonomik ve yeterli bir araç. Alan hiç pişman olmaz. Parçaları ucuzdur. Sadece station olanını almadığıma pişman olmuştum o kadar.

Alıntıları Göster
    1.6 felicialar polo motoruna sahiptir.fakat bu arabaların temizlerinin piyasa degeri 11-12 civarlarında.arabada boya km oynama v.s gibi bir durum varmı iyice arastırın derim.fiyat baya ucuz gibi geldi bana

• quote:

Orijinalden alıntı: ulass

1.6 felicialar polo motoruna sahiptir.fakat bu arabaların temizlerinin piyasa degeri 11-12 civarlarında.arabada boya km oynama v.s gibi bir durum varmı iyice arastırın derim.fiyat baya ucuz gibi geldi bana

Alıntıları Göster
    Eğer Araba temizse Alınır. Çok Güzel Arabalar. Alınıp Binilecek Arabalar... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollo_37

bu arabaları almanlar yapıyor zaten araçlar bence çok güzel. klima, otomatik cam, hidrolik direksiyonda var. daha ne olsun fiyatta makul görünüyor.hayırlı olsun
    [Deleted by Admins]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deleted User

[Deleted by Admins]

Alıntıları Göster
    Skoda Felicia Sonuçta alman kalitesi, 200bin yapsanda 300bin Km yapsana Sağlam ve yolda bırakmayacak araçlar, Ve modeline göre gayet üzerinde bulununan donanımı iyi[ bir araç
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.