2002-2003 model tek kapı polo almayı düşünüyorum sizce bu alınır mı bu araçlar ? 1.4 lerin yakıtları konusunda kullanan arkadaşlar var ise bilgilendirirse sevinirim ?
param 16-17 bin civarında ....ne alsam karar veremedim lütfen yardımcı olur musunuz ?
saygılar.
Tek kapı polo kullanmıs bisirisi olarak soyluyorum.kesınlıkle tek kapı arac alma.ha ben tek bınerım esım dostum arkadasım yok dıyosan baska.1.4 olması senı aldatmasın.motor hernekadar 1.4 olsada 1.6 larla esdeger tuketecektır.Baska araclara yonelmenı tavsiye ederım.
quote:
Orijinalden alıntı: mahvesm
Tek kapı polo kullanmıs bisirisi olarak soyluyorum.kesınlıkle tek kapı arac alma.ha ben tek bınerım esım dostum arkadasım yok dıyosan baska.1.4 olması senı aldatmasın.motor hernekadar 1.4 olsada 1.6 larla esdeger tuketecektır.Baska araclara yonelmenı tavsiye ederım.
bende aynen onu düşünüyorum çok teşekkür ederim başka hangi araç alınabilir ki ?
performanssız ama çok yakan motoru var eski poloların öyle söyleyelim
16-17 binim olsa 5 kapılı 1.3 gls benzinli veya lpgli hyundai getz alırım + sunrooflusunu bulmaya calısırdım
quote:
Orijinalden alıntı: Mertcan.
16-17 binim olsa 5 kapılı 1.3 gls benzinli veya lpgli hyundai getz alırım + sunrooflusunu bulmaya calısırdım
yuvarlak far pololarda mı öyle hocam ?
birde getze bakayım ben o zaman
yuvarlak farlı kasadan önceki kasayı kastetmiştim performanssız ve çok yakar diye , yuvarlak farlıları tam bilemiyorum
Belirttiginiz çerçevede Skoda Fabia 1.4 TDI Classic veya benzinli 1.4 ya da Fiat PALİO 1.2 16V
Belirttiginiz çerçevede Skoda Fabia 1.4 TDI Classic veya benzinli 1.4 ya da Fiat PALİO 1.2 16V
bakıyorumda düşük km lisini bulmak zor..peki bu tek kapı polaya temizine ne verilir.
ben senın yerınde olsam poloya o kadar para baglamam eskı hemde madem eskı dusunuosn git bari focus al 2000 model falan.daha dun arkadasım focus hb ghia 135bin km de 17.500 e aldı
quote:
Orijinalden alıntı: Gwy
ben senın yerınde olsam poloya o kadar para baglamam eskı hemde madem eskı dusunuosn git bari focus al 2000 model falan.daha dun arkadasım focus hb ghia 135bin km de 17.500 e aldı
valla haklısın sende kardeşim bir araç buldum daha 35 binde tek kapı polo comfortline yarın 16 vereceğim verirse alırım yoksa kalsın
Aracı bakdır 35 bin sanmıyorum düşürmüşlerdır km sini.araç zaten ufak bıde tek kapı bence vazgeç bu sevdadan:)
quote:
Getz iyidir ama çok yakmaz mı?
quote:
Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx
quote:
Getz iyidir ama çok yakmaz mı?
1.3 lpgli yakıt tüketimi ideal , benzinlinin de fazla sayılmaz 7.5 litre falan olması lazım sehiriçi ortalama
Diger arkadaslarin belirttigi nedenlerden oturu: alinmaz. Ozellikle tek kapi arac son derece kullanissiz. Dort kapi derseniz, ayni sinifta gene Polo, Corsa, Fabia, Fiesta gibi alternatifler var butcenize uygun.
arkadaşlar araca baktım bugün çok içime sinmedi son 17 olur dedi yaris düşünüyorum biraz daha verip siz ne dersiniz ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme