Şimdi Ara

2002 saab 9-5 aero 19.500 tl ye almak mantıklı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aracın ikinci elinin olmaması problem değil. daha önce 2003 volvo s40 aldım satarken pek zorlanmadım. benim için asıl önemli olan yedek parça ve yetkili servis sorunu. antalyada yaşıyorum burada bu arabalardan anlayan iyi bir usta bulabilir miyim? aracın performansı ve donanımı aklımı başımdan aldı. fiyatı da çok cazip. bir çılgınlık yapıp alsam mı?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-saab-9-5-saab-9-5-aero-2-3-lt-turbo-250hp-30578422/detay/

• Yedek parça ve servis sorunu maalesef saablar için geçerli bir durum... Gm çatısı altındayken bile gerçekten bir parça için uzun zaman beklemek gerekiyordu...

Sizin için bu sorun arka plana atılabilirse bence alınabilir bir otomobil.Ayrıca tüm kapıları boyanan bir otomobil için ne denirse densin hor kullanılmış olabileceğinden şüplenirim. Zaten burundan da bir kazası olmuş aracın. Farklı ilanlara bakmanız daha iyi olabilir.
  • ya tipi felan ne kadar güzel çok hoşuma gitti araba çok donanımı var koltuk kafaları dehşetmiş ayrıca keşke dizel ve orjinal olsaydı alırdım valla

bende antalyada yaşıyorum ama akdeniz yeni sanayide saab ve volvocu var 3-5 tane servis sorunu olmaz galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darktreys -- 5 Ekim 2010; 23:00:49 >
  • koca araba 19.500 ya ha vay be
    ıkıncı elı ztn dert etmeyın,baya ucuz bır fıyata böle bır araba alırkken ztn kardasnız
    parca sıkıntısı ewt
    sikayetvar.comda görmsutum
  • Piyasasının 5-6 bin tl altında fiyatı aracın eğer sorunsuz bir araçsa gerçekten kaçırılmaz ama bu kadar düşük verdiğine göre birşeyi vardır diye düşünüyorum ben
  • Araç benimde çok hoşuma gitti ama fiyat anormal derecede düşük iyice incelemek lazım
  • 2005 senesinde sol ön taraftan bir kazası vardır. Kaza sonucu sol ön çamurluk değişmişti, ön tampon değişmiştir, jant değişmiştir ve far değişmiştir. Yetkili servisinde yaptırılmıştır.

Araçta başka kaza yoktur. Fakat zaman içerisinde aracın kaportasında oluşan ufak ezilmeler ve çizikleri gidermek amacı için geçen sene 4 kapı da boyatılmıştır ( kesinlikle kapılardan bir darbesi veya kazası yoktur, tamamen çizikler için boyatılmıştır)

diye adam zaten yazmış ki fyatda zaten onun için emsallerinden ucuz.halen diyorsunuzki acaba neden ucuz daha ne olsun kazalı araç işte onun için ucuz.zaten bu fiyata böyle modelli güçlü ve lüks bir araç TRde almak hayal.2.eli yok ama son sahibi elbette olunmaz satmak istediğin zaman biraz daha zarar ederek satılabilir önemli olan aldıktan sonra uzun yıllar binebilmek.parça sıkıntısı parçasına göre çoğu modelde zaten mevcut kimi fransadan kimisi japonyadan kimisi amerikadan kimiside almanyadan parça gelmesini beklediği oluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    91 MODEL BMW 5.20 ALINIR MI?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok güzel araba mantıklı eğer parça sorunu yoksa
  • Parça olayını iyi araştırmak gerek.İstanbul'da filan mutlaka Saab arabasıyla uğraşan vardır ama Antalya'da pek sanmıyorum.Bakan da yine ya İstanbul'a bağlıdır ya da başka bir büyük şehire..Onun haricinde güzel arabalardır.İlandaki aracın da fiyatı normal yazdıklarına göre.Biraz daha pazarlık edilebilir.17.5 gibi alınabilirse() iyi olur bu araba için.

• Aracı aldıkdan sonra kasko yaparsan parça konusunu pek kafana takma.Rutin bakımlarda herhangi bir sıkıntı çıkartmaz sana.

Bu fiyata böyle dolu ve güçlü bir araç bulabilmek gerçekten zor.Ben alırmıyım? Sırf önden çeker diye almam bu aracı ama senin benim gibi takıntın yoksa alabilirsin.

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-saab-9000-cok-acil-fuull-fuull-ihtiyactan-satilik-saab-9000cse-32070620/detay

şu fiyata bakın bir de özelliklerine, e haliyle de kısa zamanda satılmış araç, yani bu araç kesin elde kalır diye birşey olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

Piyasasının 5-6 bin tl altında fiyatı aracın eğer sorunsuz bir araçsa gerçekten kaçırılmaz ama bu kadar düşük verdiğine göre birşeyi vardır diye düşünüyorum ben

araba önden kazalı, tampon çamurluk jant (büyük ihtimal ön takımda bu kazada hırpalanmış). Zamanla oluşan ezik ve çiziklerden ötürü 4 kapı boyanmış. Zamanladurduk yere bu ezik çizikler oluşmaz. Bariz hor kullanılmış bir araç. Zaman içinde masraf çıkaracağı aşikar. Ayrıca kaza ve boyalardan ötürü aracın resimlerde durduğundan çok daha farklı (yorgun) göründüğünü tahmin ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: keppir

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-saab-9000-cok-acil-fuull-fuull-ihtiyactan-satilik-saab-9000cse-32070620/detay

şu fiyata bakın bir de özelliklerine, e haliyle de kısa zamanda satılmış araç, yani bu araç kesin elde kalır diye birşey olmuyor

95 model olupta bu kadar donanımlı araç bulmak çok zor.Hele bu fiyata mümkün degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: metulen

quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

Piyasasının 5-6 bin tl altında fiyatı aracın eğer sorunsuz bir araçsa gerçekten kaçırılmaz ama bu kadar düşük verdiğine göre birşeyi vardır diye düşünüyorum ben

araba önden kazalı, tampon çamurluk jant (büyük ihtimal ön takımda bu kazada hırpalanmış). Zamanla oluşan ezik ve çiziklerden ötürü 4 kapı boyanmış. Zamanladurduk yere bu ezik çizikler oluşmaz. Bariz hor kullanılmış bir araç. Zaman içinde masraf çıkaracağı aşikar. Ayrıca kaza ve boyalardan ötürü aracın resimlerde durduğundan çok daha farklı (yorgun) göründüğünü tahmin ediyorum

İlanda yazdıklarından daha çok sorunu vardır büyük ihtimalle yoksa sadece çizikten filan bu kadar fiyat düşmez.

• bu arabanın 2008 modeli 80.00 tl değermi
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolier

arkadaşlar aracın ikinci elinin olmaması problem değil. daha önce 2003 volvo s40 aldım satarken pek zorlanmadım. benim için asıl önemli olan yedek parça ve yetkili servis sorunu. antalyada yaşıyorum burada bu arabalardan anlayan iyi bir usta bulabilir miyim? aracın performansı ve donanımı aklımı başımdan aldı. fiyatı da çok cazip. bir çılgınlık yapıp alsam mı?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-saab-9-5-saab-9-5-aero-2-3-lt-turbo-250hp-30578422/detay/

bu saab da satılmış haberiniz olsun

• piyasada satılık saab kalmadı patır patır satılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: G7*

piyasada satılık saab kalmadı patır patır satılıyor

demek ki passat,megane dışında da araç alabilen insanlar var
  • saab bu ülkede gerekli ilgiyi haketmeyen bi araç saablar son derece kaliteli araçlar fakat ülkemin insanları hep vw-toyota-ford gibi araçlar aldığı için bu tarz çok kaliteli araçlar arka plana atıldı gerçi saablar biraz pahali audilerle fiyati aynidir ama sana şöyle söyliyeyim 19.500 e alabilceğin en sağlam araç budur araç yollarda aslan gibi kükrüyo resmen
  • mal saabı mülk saabı.. hana bunun ilk saabı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.