Şimdi Ara

2002 Suzuki Swift Klimalı - 10.500

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Araca akşam bakmaya gideceğim, İlk Sahibinden 80.000 km de 2002 model Swift HB, Klima, H.Direk., El.Ayna, El.Cam, Alarm...
    Alındığından beri bütün bakımlar yetkili servisinde yapıldığı söylendi, ???

http://www.araba.com.tr/758291.html

Ne dersiniz, fiyat iyi mi? Denildiği gibi temizse alınır mı?

Düşünceleriniz önemli ( şimdiye kadar çok yardımcı oldu )

• Arkadasım yanlıs hatırlamıyorsam sayet, bundan yaklasık 2-3 ay once sahibinden.com da bu arabanın 2001 modeline 7500-8000 ytl gibi bir fiyat istiyorlardı. işin acıkcası bana biraz fiyat pahalıymıs gibi geldi... saygılar...
  • teşekkürler akchine epey bakındım fiyatlar 10 nun üzeri bu 2002 klimalılarda ama biraz daha araştırayım

imzan çok iyi bu arada...
  • evet arkadaşlar sonunda 2 araç arasında kaldım, 1998 sorsa 1.4 GLS klimalı 1998 Model bu araçta 10.500 ytl ve 85.000 km de yada 2002 swift bu araçlar temiz ve iyi durumda birini alacam ama hangisini???

ne dersiniz arkadaşlar , yardımmmm
  • 2002 swift aldım bugün
    satın almaya karverdiğim tüm cihazlarda olduğu gibi yine forum donanım haberden yararlandım bilgi paylaşan herkese teşekkür ederim

2002 suzuki swift glx 1.3 ---94000km--- klimalı- metalik gümüş-cms çelik jant-güzel bir eksoz-KN hava filtresi-elektrikli ayna ve cam-içerden açılır bgaj kapağı-
    merkezi kiliit-beyaz ışıklı far-far yükseklik ayarı-hidrolik direksiyon-
    fiyatı 10.000 ytl plaka değiştiği için 240 lira noter işte 10 buçuğa malolacak bana

450 km uzaktan aldım şimdi eve yeni getirdim ilk izlenimlerimi paylaşıyorum ki arama yapanlar benim gibi forum donanım haberden yararlansınlar diye

öncelikle skoda felicia combi glxi 1.3 MPİ - 2000 model aracımı sattım 1 aydır aramadığım incelemediğim araç kalmadı
    isteklerim ise 9 bin ile 11 bin arasında az yakıt ve çok olmasada seri bir araçtı

1--fiyat olarak suzuki swift 2002 tam ortasında buldum
    2-0-az yakıt konusu ise uzun yoıldan şimdi döndüm şehirler arası 0,165 YKR(165000 TL)5,5 litre civarı şehir içi en kısa zamanda bildiririm
    3- serilik konusunda ise uzun yoldan yeni geldim 1,6 modifiye edilmemiş arabalrın hepsi ile kapışabilir araba çok seri gerçekten bunda biraz da kasanın hafif olması etkili motor iyi KN fitrenin etkisini bilmiyorum ama vardır herhalde. gerçekten serilik konusu beni çok etkiledi
    4- genişlik suzuki swift küçük bir araba gibi bilinmesine rağmen ben çok geniş buldum araba alçak olduğu için küçük gibi geliyo herkese ancak gayet geniş bir araç- tahminizden fazla geniş - bence öncelikle binin bakın hemen hayır demeyin şaşıracaksınız
    5- sürüş keyifli- cam eğimli ve görüş açısı çok güzel- silecek ve cam rezistans düğmelerine ulaşmak zor
    6-direksiyon hidrolik çok yumuşak nasıl seversiniz bilmiyorum ama yumuşak- çabuk tepki veriyor bu çok hoşuma gitti
    7- yol tutuşu benim için çok güzel geldi anacak benim aldığım aracın lastıkleri orjinalınden daha enli farkı vardır kesin
    8-konforu yeterli çok demiyorum ama kesinlikle yeterli
    9-ses alıyor biraz uzun yolda
    10-bagaj 206 dan fazla fazla- palio gibi-accent yumurta kasadan iyi
    11--döşemeler kadife
    12- direksiyon göğüs teki plastik kaliteli

ne diyeyim çok araştırdım swifte karar verdim ve doğru karar verdiğimi anladım

• Hayirli olsun, kazasiz belasiz surusler.
  • Hayırlı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sardess; Ne alırsan hayırlı olsun.
    Burada ane ldığını ve görüşlerini yazmayı da unutma.
  • arkadaşlara yukarıda bahsettim yeni aldığım 2002 swiftimi özel servise verdim sabah akşam aldım
    yeni aldığım için şöyle bi bak herşeyine dedim

akşam aldım servisten

triger - klima - fan kayışları değişmiş
    yağ ve yağ filtresi değişmiş
    bujiler değişmiş
    suyu antifirizi filan yenilenmiş
    ön cam çalışmıyodu otomatiği sorunluydu onu tamir etmişler
    merkezi kilidin birisi çalışmıyodu onu yapmışlar

280 lira istediler araba zaten 95 binde yani bana normal geldi ne dersiniz iyimi yoksa acemiliğimize mi geldi
  • Bence 2002 model klimalı ve ekonomik bi araç için verdiğiniz fiyat normal.Doğan olsa 12-13 isterlerdi o yüzden kafanıza takmayın.Hayırlı olsun.
  • çok iyi fiyat, iyi seçimhayırlı olsun,ALLAH kazadan beladan korusun.

dostum frenlerinide kontrol ettir en kısa zamanda.bijonlarınada bak eksik veya kesilmiş bijon varmı dikkat et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt-40 -- 15 Aralık 2007; 10:36:40 >
  • merhaba arkdslar suzıkı sıwift 98 99 modellerı alınırmı fazla masraf cıkarırmı parcaları ucuzmu cok yakarmı ford ka almayı dusuuyodum ama bgun suzıkılerde ılgımı cektı fıyatıda cok bısey degıl gıbı görunuyo herhalde 7000 ne temız bısey bulabılırız yardımlarınızı beklıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: siyahgezdi

merhaba arkdslar suzıkı sıwift 98 99 modellerı alınırmı fazla masraf cıkarırmı parcaları ucuzmu cok yakarmı ford ka almayı dusuuyodum ama bgun suzıkılerde ılgımı cektı fıyatıda cok bısey degıl gıbı görunuyo herhalde 7000 ne temız bısey bulabılırız yardımlarınızı beklıyorum

Hortlatacağına yeni konu açsaydın keşke,fikrim yok pek Suzukiler hakkında ama Japon olduğu için fazla sorunlu olmaz,binilir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enoman -- 4 Eylül 2008; 2:21:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: siyahgezdi

merhaba arkdslar suzıkı sıwift 98 99 modellerı alınırmı fazla masraf cıkarırmı parcaları ucuzmu cok yakarmı ford ka almayı dusuuyodum ama bgun suzıkılerde ılgımı cektı fıyatıda cok bısey degıl gıbı görunuyo herhalde 7000 ne temız bısey bulabılırız yardımlarınızı beklıyorum

"hortttt!!!" dedikleri bu olsa gerek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.