Şimdi Ara

2002 voswagen polo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2002 vw POLO, almayı düşünüyorum.
    Arabayı gidip gördüm. çift farlı. 17 000 tl istiyorlar. dışında hafifi çizikler var ama içi temiz ve vuruk yok, orjinal. 121 binde.

Arabadaba nalayan arkadaşlar, bu fiyata nasıldır?
    Ben bayanım ve öğretmenim kendim için düşünüyorum.

• sayın hocam polo çok pahalı ve modeli düşük . bizim okulda bir bayan hoca da aşağıdaki linktekine benzer özellikte hyundai getz kullanıyor oldukça memnun oturma pozisyonu yüksek oldğu için çok rahat ve kullanışlı bir inceleyin . okulunuzdaki erkek öğretmen arkadaşlardan yardım isteyin bayan olunca satıcılar kolaylıkla kandırabiliyor. gene bizim okuldan bir bayan hoca peugeot 206 aldı otomatik vites arızası için yüklü miktarda servis faturası çıktı. maaşı ve ekdersi kolay kazanmıyoruz.
    saygılar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-getz-fiyat-dustu-ogretmenden-hatasiz-degiseni-olmayan-seri-bir-arac/detay

• Öncelikle hoşgeldiniz öğretmenim , saygılar

Elinizde 17,000 TL para varsa bence daha genç bir araba bakın. Hatta o fiyata dizel bir araba önerebilirim.

Şu araçlarada bir bakın derim ;

• Citroën C3 1,4 HDI 92 HP
    • Mitsubishi Colt 1,3 95 HP
    • Fiat Grande Punto 1,4 77 HP

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-fiat-punto-48-000-km-cok-cok-temiz-29158667/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mitsubishi-colt-mitsubishi-colt-1-3-inform-29983174/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-c3-75-000-km-de-son-derece-temiz/detay

Ben Citroen C3 kullanıcısıyım , sormak istediğiniz sorular varsa zevkle yanıtlarım

• hocam 8 yaşında B sınıfı bir araç için 17000 lira bence biraz fazla. bence F/P oranı yüksek getz vb gibi bir araç veya B sınıfının en sorunsuz aracı coltu düşünün derim.
  • cevaplarınız için teşekkür ederim.
    Baktığım araba dizeldi. buna rağmen fiyatı pahalı mıdır.

Dizel birinci tercihimdir. Ama olurda benzinli alırsam 1.2 den yüksek olmasın. Yakıt tasarrufu benim için önemli.

Citrionen dizellerini düşünebilirim ama çalışırken fazla ses yapıyor dediler, dizeller için. Doğru mudur?

Fiat arabalarının kalitesinden dolayı tercih dışı kaldı. Puntolar görünüşleri güzel, kaportası teneke gibi diyenler var. O kadar parayı verip de, teneke araba alma diyorlar.

BU arada, okul değiştirdiğim için, 2 günde henüz dialogum oluşmadı erkek hocalarla.

Zor iş araba almak.

Galeride 18.500 tl ye Hundai i10 gösterdiler. benzinli 2008 model 30 bin km. Biryandan 17 poloya verene kadar, 1 milyar fazla ver 2008 model al diyorum ama...

Citroen ve nissan micralar aklımda, eğer onlar hakkında daha çok bilgiye uulaşabilrisem onlara dönüş yapabilirm.

Birde, toyota yarislerin şu aralar kampanyası var. 500 taksitle 25 milyara 1.0 benzinli arabaları var. Onlara ne dersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: TeknoS

cevaplarınız için teşekkür ederim.
    Baktığım araba dizeldi. buna rağmen fiyatı pahalı mıdır.

Dizel birinci tercihimdir. Ama olurda benzinli alırsam 1.2 den yüksek olmasın. Yakıt tasarrufu benim için önemli.

Citrionen dizellerini düşünebilirim ama çalışırken fazla ses yapıyor dediler, dizeller için. Doğru mudur?

Fiat arabalarının kalitesinden dolayı tercih dışı kaldı. Puntolar görünüşleri güzel, kaportası teneke gibi diyenler var. O kadar parayı verip de, teneke araba alma diyorlar.

BU arada, okul değiştirdiğim için, 2 günde henüz dialogum oluşmadı erkek hocalarla.

Zor iş araba almak.

Galeride 18.500 tl ye Hundai i10 gösterdiler. benzinli 2008 model 30 bin km. Biryandan 17 poloya verene kadar, 1 milyar fazla ver 2008 model al diyorum ama...

Citroen ve nissan micralar aklımda, eğer onlar hakkında daha çok bilgiye uulaşabilrisem onlara dönüş yapabilirm.

Birde, toyota yarislerin şu aralar kampanyası var. 500 taksitle 25 milyara 1.0 benzinli arabaları var. Onlara ne dersiniz?

2002 Model 3 silindirli Traktör gibi çalışan TDI Polo için tabikide fazladır. Fazla ses yapıyor dediğiniz Citroen , Polo'nun yarısı kadar ses çıkartır anca :) Sonuçta dizel motor tabikide ses çıkartıyor ama rahatsız edici değil kesinlikle.

Fiat arabalarını eski kuş serisi olanlarla karşılaştırmayın lütfen , testleri 5 yıldız ile geçmiş bir otomobil. Polo kadar kaliteli kaportası yok belki ama , o fiyata o modelde o kilometrede başka bir araçta zor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2006 Model VW POLO TREND+STİL
    13 yıl önce açıldı
    Honda civic 2010 fd6 premium
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.