Şimdi Ara

2003-2005 4x4 Forester mi Outlander mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fiyatlari 25-35 arasi genelde ama outlanderin tipi daha hoş bence
    kıyaslamalarda sanki forester daha iyi cikiyor sizin fikriniz nedir?
    benim kriterlerim rakam 25-25 arasi
    4x4 olmasi
    yakıt ekonomisi (lpg de olaiblir)
    ama performansda onemli
    vergi acisindan 2.0 tercih

arazi kabiliyeti gidip offroad yapmayacagim ama
    atiyorum dik bir bayırda karli buzlu yada yagmurlu havada manevralarinin iyi olmasi
    askıda kalip yolda abuk sekilde birakmamasi

Mitsubishi Outlander 2004

Subaru Forester 2004

• Arkadaşımda 2006 model makyajlı kasa var.Aracı ben 10-15 bin km kullanmışımdır.Araba 156 hp olmasına rağmen performans olarak pek beğendiğimi söyleyemem.
    Yalnız 2005 ve öncesindeki araçlarda 2000cc 125 hp turbosuz ve turbolu (??? 178 hp ) var.2006 sonrası 2500ccler turbolu.
    Şimdi 156 hp liği beğenmediğim için 125 liği hiç tavsiye etmem,onun için turbolu olanlara bakmanı,yada 2006 model model düz vites tavsiye edebilirim.
  • Mitsubishi daha oturaklı duruyor

Zaten SUBARU nun hiçbir albenisi yok .

A pardon öndeki SUBARU amblemini unutmamak gerekiyor
  • raifkokten sanirim bahsettiginiz arac outlander degil mi?

subarunun albenisi yok bencede outlanderin kasasi bence cok daha guzel duruyor,
    neden forester diye aklıma takilmasinin sebebi sadece subarunun awd deki tecrubesi ve kabul edilmiş ustunlugu

outlander bir offroad araci degil sonucra crossover denilen platformda bir CUV
    yuksek sehirici araci ayrıcada 4 cekerden cekis sistemi ile elektronik bir beyinin yonettigi gucun duruma gore tekerleklere dagitan sisteme sahipler
    kilitli difransiyel falan yok

banada cok arazi jipi lazim degil sadece surus kalitesini iyilestiren 4ceker olmasi birde işte zorlu olmasada arazi kosullarinda 4x4 ozelliklerin avantajlarini kullandirtmasi
  • seninle aynı durumdayım. kullanışlılığı nedeniyle bu iki aracı çok beğeniyorum. ikisi arasında görüntü olarak kesinlikle outlander ama fiyatına göre baktığım zaman ise bu seferde 2003 bi turbolu forester daha çekici geliyor. outlanderın turbolu modelinin fiyatı 40 bin civarı ama foresterı 25-30 bin arası bulmak mümkün..

ben sana sadece şunu söylemek isterim. şu anda mazda6 kullanıyorum ve çok memnunum, alacağım aracı dağa bayıra vurmayacağım yada büyük bir station wagona da ihtiyacım yok, süratte virajlarda bana sorun çıkaracak ve fazla yakacak bir arabaya ne gerek var diyerek vaz geçtim. belki sende vazgeçer macera aramaz mantıklı bir araç alırsın :)
  • Subaru:AWD tecrübesi,iç mekan.

Mitsubishi:Dış tasarım,oturaklı yapı,ferahlık,güvenlik.
  • aslinda nette 25-27ye 2004 outlanderlar var ama turbo degil dedigin gibi

benim de istedigim 4 ceker olsun yol tutusu iyi olsun,
    aslinda boyle crossover scoda fabia 1.9tdi lar var cok guzel bir suru odul almis bir arac
    hem ekonomi hem performansli sanirim audi allroadin işte ucuz model kopyasi ama skoda octavia daha once kullanmistim işçiliği falan kutuk gibi bir araba geliyor bana tabii bu aracin fiatida oldukca pahali

2009 yeni outlanderda aslinda bu handikaplar giderilmiş az yakan dizel bir motor konulmus performasida oldukca iyi ama fiyati tabiiki 75milyar civarinda

lpgli turbolu outlander fikri cezbediyor ama ne karar veririm bilemiyorum arac kiralama firmalarindan outlander kiralayip biraz kullanmak en iyisi sanirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AURİS Mİ MAZDA 3 MÜ (2011)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: tashtan

raifkokten sanirim bahsettiginiz arac outlander degil mi?

subarunun albenisi yok bencede outlanderin kasasi bence cok daha guzel duruyor,
    neden forester diye aklıma takilmasinin sebebi sadece subarunun awd deki tecrubesi ve kabul edilmiş ustunlugu

outlander bir offroad araci degil sonucra crossover denilen platformda bir CUV
    yuksek sehirici araci ayrıcada 4 cekerden cekis sistemi ile elektronik bir beyinin yonettigi gucun duruma gore tekerleklere dagitan sisteme sahipler
    kilitli difransiyel falan yok

banada cok arazi jipi lazim degil sadece surus kalitesini iyilestiren 4ceker olmasi birde işte zorlu olmasada arazi kosullarinda 4x4 ozelliklerin avantajlarini kullandirtmasi

Kusura bakma yazmamışım
    Arkadaşın araba Forester.Karlı,buzlu havalarda araçtan çok memnun En büyük alma sebebide buydu zaten,yoksa dediğin gibi bir albenisi yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.