Şimdi Ara

***2003 ASTRA 2000 DTI alınır mı???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 2003 model Astra DTI 17500 tl. Araç temiz ama 2000 motor olması biraz beni tereddütte bıraktı. Kullanan arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Bu aracın piyasası nasıl hiç bilmiyorum.Lütfen yardım

• iyi kullanılmışsa tavsiye ederim..çok kaliteli bir arabadır..

piyasası çok yuvarlak bu araçların..kim ne tutturursa öle gidiyor..1.7 sini 17 ye sattılar geçen..ama 13 e de aldılar ((:
  • Temiz kullanımına motoruna iyi baktırmak lazım. KM düşürülmüş olabilir. Çünkü DTI motorlu Astraları çoğunlukla eskiden şirket aracı olarak görüyorduk. DTI beyaz Astra varsa şirket aracı olarak yorumlanıyordu. O yüzden dikkatli kontrol ettirmek lazım.
  • Çok teşekkür ederim. KM'si 118 bin ama söylediğiniz gibi düşürülmüş olabilir. Sadece servisde mi anlarlar düşürülüp düşürülmediğini.
  • Eğer sürekli aynı servise gittiyse bakımlara gittiği KMler kayıtlıdır. Anlaşılır. Ama genel olarak aracın içine bakılarak acemice sizde anlayabilirsiniz. Pedallardan, vites topuzundan, direksiyondan, klima düğmelerinden fan düğmelerinden, koltuktan, kapı açma yerlerinden, göğüsten anlaşılır çoğu zaman KM düşürülüp düşürülmediği.

Alıcıysanız eğer ciddi olarak adamın önerdiği servise gitmeyin. Kendi tanıdığınız ya da o adamın bilmediği bi servise gidin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.