Bildirim
2003 model Honda Jazz ES aldım. ESP sorusu:
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bu arada, ESP:Elektronik Stabilite Programı deniliyor.
Benim araçta göstergede EPS (elektrikli direksiyon) lambası işaretini görüyorum. Ama ESP ile ilgili bir şey yok. -
ESP yok hocam, sorry -
Hangi modellerde var acaba ESP? -
yeni modeller için siteye bakmak kafi, VSA olarak geçiyor.
VSA=ESP+TC
eski modellerde herhalde CR-V ve Accord'da var idi, kullanıcıları daha iyi bilir.
Civic7'de var mıydı? Ben 2004'te yok diye hatırlıyorum. ABABA'ya sormak lazım.. -
quote:
Orjinalden alıntı: hozturan
VSA=ESP+TC
eski modellerde herhalde CR-V ve Accord'da var idi, kullanıcıları daha iyi bilir.
Civic7'de var mıydı? Ben 2004'te yok diye hatırlıyorum. ABABA'ya sormak lazım..
Maalesef Civic 7 de de yok ESP... -
quote:
Orjinalden alıntı: morin
Merhaba.
İkinci el 2003 model Honda Jazz ES aldım. Ancak kitapçıkta ESP ile ilgili hiç bir şey göremedim.
Acaba aracımda ESP var mı gerçekten ve bunu nasıl anlayabilirim?
Teşekkürler.
aracınız hayırlı olsun
bende 2003 es model bir jazz aldım
50000km 16400'e verdiler
siz ne kadar'a aldınız -
hayrlı olsun .nerden aldınız ?fiyat çok iyi bende almayı düşünüyorum -
Düz vites ise normal sayılır , fakat CVT ise 16400 iyi fiyat (değişen durumu , boya durumu.... vb. ne durumda bilinmiyor) -
Hayırlı olsun.
Ben, 40.000 km.'de 18.500 liraya aldım. Bagaj boyalı. Onun dışında hiç bir sorun yok.
Ama ESP'li diye almıştım. Elite veya ES olan bütün modellerin ESP'si var diye biliyordum ben. -
Yeni kasada var 2 donanım seçeneğindede Esp...Eski kasada mevcut değil.. -
sol ön kapıdan kapıdan kaza yapmış araç
kapıyı değiştirmişler garanti kapsamında
onun dışında hiçbirşeyi çıkmadı
honda yetkili servisine götürdüm
motor, şase ve otomatik şanzımanı sorunsuz dediler
onun üzerine aldım
araçta esp yok ama eps diye birşey var
o ne işe yarar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi willerdem -- 18 Haziran 2009; 12:01:12 > -
daha önce geçmişti :
EPS = Electronic Power Steering
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hozturan -- 18 Haziran 2009; 13:39:23 > -
Arabada yok ama ruhumda var. O yüzden arabamda bir eksiklik olarak görmüyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: hozturan
VSA=ESP+TC
Civic7'de var mıydı? Ben 2004'te yok diye hatırlıyorum. ABABA'ya sormak lazım..
-
Hort olacak ama, Opsitonel olarak ta mı eski kasalarda esp/vsa yok, varsa nasıl anlarız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erginy15 -- 18 Şubat 2013; 8:33:48 > -
Göstergede bir ışığı, devre dışı bırakmak için de bir on-off butonu olması lazım... -
Teşekkürler ABABA2307
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X