2003 VVTI COROLLA var bende teyp sorunum var. Teyp normal çalışıyor ama bazen ses gediyor. Sonra kendi kendine geri geliyor. Bu arada göstergeleri elektriği felan kesilmiyor o çalmaya devam ediyor ama ses yok.
Nette araştırma yaptım başka bir arkadaşta yine aynı modelde aynı sorunu yaşamış. Başka bir forumda dile getirmiş ama pekde cevap alamamış. Standart bir sorunmu yada başına gelen biri varsa bu konuda yardımcı olabilirmi bana? Şimdiden teşekkürler.
slm .ben ustadan sordum toyotaların kronik sorunları dedi .1 saatte hallettiler .ankaradaysanız arayın ersin elektronik 0312 335 43 32.ankarada toyota yetkili servis TOYAN plaza var onlarda müşt. bu servise yönlendiriyorlar
Benim de başımda bir cd çalar arızası oldu ve ekran tamamen gitmişti 26 gün sonra ekran kendiliğinden geldi. Forumlardan okuduğum kadarı ile nemden olduğundan dolayı düzeleceğini umut ederek beklemiştim. Fakat şu anda bazı tuşlar çalışmıyor onlar da düzelir diye umut ediyorum. Fakat kalıcı bir çözüm bulamadım. Yani bu tür sorunu her kış yaşayanlar varmış... Biraz bekleyin kendiliğinden düzelebilir.
Teşekkür ederim arkadaşlar. Benimde öğrendiğim kadarı ile sorun kronikmiş. Teybi söktüm nette nasıl söküldüğüne dair anlatımlar vardı. Sonra elektronikçi bir arkadaşa götürdüm lehimlerini yeniledi şu anda sıkıntı yok gibi. Ama 1-2 sene sonra yine aynısını yapabilirmiş.