2004 veya 2005 model c 230 kom(192 beygir). almayı düşünüyorum. yoksa 2008-2009 c 200 komp. daha mantıklı olur. c 230 hakkında internette çok fazla bilgiye ulaşamadım. eğer aracı kullanan veya araç hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa detaylı bilgi verebilirlerse çok memnun olurum. mesala;
aracta spor süspansiyon olduğu söyleniyor. aracın şehir içinde konforu süspansiyonlarından dolayı nasıl.
kronik sorunları varmı?
traiger zincirleri 150.000 km de değiştirilmesi gerekiyor diye bilgi aldım doğrumudur ?
herkesse şimdiden cevapları için teşekkür ederim...
Mercedes trigger zincir değil mi? 150 bin çok erken yani değişmiyor diye biliyordum.C230 efsane araçtır.Makyajsız modeldir.Benim tavsiyem 2007 sport bir C180 ya da C200 almanızdır.Jantları göstergeleri çok daha şıktır.Yakıt c230 fazla olduğu için aşırışı besleme motordu.Ben olsam 2007 alırdım C230 dediğiniz kasanın makyajlısı 2008 2009 modellere göre çok daha güzel ve karakterli bir araç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Arada 3-4 yaş var ben olsam daha yeni olanı tercih ederdim hem daha sportif bi kasa.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme