Şimdi Ara

2004-2005 Makyajlı BMW 318i 143 HP mi ? 2009-2010 İnsignia 1.4 140 Hp mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 arabadan birini almayı düşünüyorum. Sizin fikirleriniz ve bilgilerinize güvenerek size sormak istedim.

Aslında her yönden insignia üstün geliyor çünkü 1.4 motor yakıttan ve vergiden tasarruf + kilometresi daha az ama Bmw'de prestij + GÜVENLİĞİ ve bence insignia'dan çok üst seviyede sizin de fikirlerinizi almak istedim

• Teknik detayları bilen yok mu ?
  • bmw'nin güvenliğini büyük harflerle yazmışsınız ancak ikisi de iyi araç olduğu için size göre güvenlik farkını hissettirecek bir farklılık yaşayacağınızı sanmıyorum. hatta bmw'nin arkadan çekiş olduğunu düşünürseniz Insignia ile virajlara daha güvenli girersiniz :)
    youtube'de 220-240km hızla viraja giren Insignia videosu görebilirsiniz. (Scirocco ile kapışma anında)

Insignia'nın 1.4 motoru fiyat/tüketim/performans açısından çok çok çok başarılı. bence güzel bir tercih olacaktır.

son olarak, bu bölüm çok aktif değildir biraz geç yanıtlar alırsınız. Insignia'cıların asıl adresi bellidir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dctcagri -- 31 Ağustos 2012; 0:05:49 >
  • 2012den aşağı insignia 1.4 bulamazsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.4 ler 2011 sonunda cıktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.