Bildirim
2004-2006 Megane Otomatik Alınır mı?
Caprisun Safari (Portakallı, Ananaslı, Mandalinalı) (200 ml x 20 Adet) : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B08TWW3SBZ?th=1
7 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hocam bu biraz şansa bağlı. yani alacağın aracın sahibi bakım yaptırmamışsa tabiiki sen de sorun çıkarır.
çok az kişi bak çok az kişi cam modüllerinde sorun olduğunu söylüyor. onun dışında başka bilmiyorum. meganelar kullanıcısını (baktığın sürece) üzmez. -
quote:
Orijinalden alıntı: Berry1925
hocam bu biraz şansa bağlı. yani alacağın aracın sahibi bakım yaptırmamışsa tabiiki sen de sorun çıkarır.
çok az kişi bak çok az kişi cam modüllerinde sorun olduğunu söylüyor. onun dışında başka bilmiyorum. meganelar kullanıcısını (baktığın sürece) üzmez.
2004 Model 130000 de meganımızın 2 hafta önce 1 tane camı takıldı parçası değişti dediğiniz şeyden olabilir
ayrıca 2.0 motor manuel tadından yenmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2005 model otomtik astra kullandım, vites geçişleri çok rahatsız ediciydi ayrıca şanzıman problemi çok çıkartıyor benim bile başıma gelmişti. megane kullandım dün vites geçişleri astradan çok daha iyi ama işte problem çıkartır mı diye de düşünmüyor değilim ? -
2005 model manueli var çok memnunuz otomatik hakkında yorum yapamayacağım. -
arkadaşlar cevaplar için çok teşekkürler. benim asıl öğrenmek istediğim otomatik şanzımanıyla ilgili kronik bir probleminin olup olmadığı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: zargyy
arkadaşlar cevaplar için çok teşekkürler. benim asıl öğrenmek istediğim otomatik şanzımanıyla ilgili kronik bir probleminin olup olmadığı ?
Ben de var megane2hb otomatik tek sorunu 2defa cam dusmesi mi ne diyoralr o oldu onun isinda bi problem yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: fbbberk
quote:
arkadaşlar cevaplar için çok teşekkürler. benim asıl öğrenmek istediğim otomatik şanzımanıyla ilgili kronik bir probleminin olup olmadığı ?
Ben de var megane2hb otomatik tek sorunu 2defa cam dusmesi mi ne diyoralr o oldu onun isinda bi problem yok
cam düşmesi nedir hocam ? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: fbbberk
quote:
cam düşmesi nedir hocam ?
Bildiginiz cam asagiya dusuyor sofor ve copilot cami dustu bizde mekanigi bozuluyor o kadar 20tl ye halledebileceginiz bir problem tek derdim cok yakmasi ben cok dikkat etsem bile bazen triptonik kullaniyorum az yaksin diye yine de 9 dan asagisini goremedim ortalama da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
şanzıman problemi çıkarmasın da, ufak tefek şeyler her araçta olabiliyor. Bir tane buldum 21.500 tl ye anlaştık ama işte 4 ileri otomatik olması beni çok ama çok düşündürüyor -
Arkadaşlar bilgileriniz için teşekkür ederim, 4 ileri olması beni fazlaca düşündürdüğü için manuel vites aldım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X