Şimdi Ara

[b]2004 307 XS AIRBAG FAULT HATASI ACİL YARDIM!![/b]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dün gece aracımı evin önüne park ederken birdenbire bu hatayı verdi sebebini bilen varmı ne yapmalıyım?
    Ekranda AIRBAG FAULT yazıp sesli ikazda bulundu.Göstergelerdede AIRBAG ışığı yanık durumda.
    Şimdiden teşekkür ederim ilgilenen arkadaşlara..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfun72 -- 21 Mayıs 2007; 6:50:11 >

• bunun sebebini net olarak bilgisayara baglandıgında öğrenebilirsin...ancak tahminimce koltuk altındaki baglantılardan dolayı bu ısık yanmıstır önemli birşey cıkacagını sanmıyorum servis veya herhangi bir özel serviste durum çözülebilir...umarım önemli birşey cıkmaz
  • __RaVe__® öncelikle sorunumla ilgilendiğin için çok teşekkür ederim dostum çok saol..Bugün servise gittim aynı senin dediğin gibi önce koltuğun altına baktılar muhtemelen soketler gevşemiştir dediler fakat ne yazık ki problem daha büyük çıktı:(
    Direksiyonun içinde airbag.in altındaki kabloların birinde bi temas sorunu kopukluk olduğu ortaya çıktı...Ve o kopukluğun tamirinin mümkün olmadığı -silecek kolunun,radyo cd çalar kumanda kolununda dahil olduğu- parçanın komple değişmesi gerektiği söylendi...Ve bu da 550 ytl.ye denk geliyor sonuç tamamen hüsran..
    Yani bana oldukça yüklü bir masraf göründü:( Bunu burda anlatıyorum ki benimle aynı sorunu yaşaması muhtemel bir arkadaşında merakı şimdiden giderilmiş olsun..Hepinize kazasız belasız günler diliyorum dostlar ve sanada __RaVe__® tekrar teşekkür ediyorum...esen kalın
  • airbag sorunları arkadaşlar genelde sinyal kolundan çıkıyor.bu hakkaten çok ilginç ama dediğim gibi sinyal kolu peugotların çok önemli bir parçası daha öncede yazmıştım bunu.eğer önce okusaydım sana direk sinyal kolun değişecek derdim arkadaşım.geçmiş olsun.benim direksiyonum direk değişti ya bu airbag yüzünden..
  • apolloapollo ilgilendiğin için sanada çok teşekkür ederim dostum..Şu an aracımı airbagsiz kullanıyorum yapacak bişey yok:( Durumumu toparladığımda güzel bi masraf beni bekliyo:) Hepinize kazasız belasız günler diliyorum dostlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2006 1,5 diesell acil yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.