arkadaşım arac zaten 130bınde muhakkı bı sorunu falanda vardır o aracın hadı yok dıyelım çıkacaktır.fazla şaşırmamak gerek
130 binde olması sorun çıkarır anlamınamı gelir?
quote:
Orjinalden alıntı: hasanege
arkadaşım arac zaten 130bınde muhakkı bı sorunu falanda vardır o aracın hadı yok dıyelım çıkacaktır.fazla şaşırmamak gerek
2004 model bir Accord. Bence çok sorun çıkartmaz. Adam bakımları yapılı diyor. Japon'lar özellikle Honda ve Toyota sorun az yapar...ki 130.000 km o motorlar için daha yeni açılıyor demek. Alıp satılmayacaksa ve artık uzun süre kullanırım deniliyorsa 130.000 km çok değil. Ben 175.000 km'de Toyota sattım adam güle oynaya aldı gitti.Fyatıda uygun bu aracın. Ama ben olsam o kilometrede araç alırmıyım. Eh biraz daha para biriktirip daha düşüğünü almayı tercih edebilirim kilometre olarak. Çünkü şu anki aracım daha düşük kilometrede. Ama benzer kilometrede daha düşük bir model araca sahip olan birisi için çok fark etmeyebilir psikolojik olarak.
şu benzin dayanmaz sözünüde bir anlaya bilseniz büyük motor direk bu içer içer..!!! yanlışsınız 2.0 accordal tüketimleri aynıdır daha torklu daha iyi gider az yaktırmak mümkündür
2-3 yilda 130.000 km ve 2400 motor benzin icen bir araba adam bence 31.000 i alip benzinciye verecek sanirim borcu var sanirim benzinciye
Vergisini verebiliceksen gayet güzel alınır ve binilir.
günaydin
quote:
Orjinalden alıntı: Akincl
quote:
Orjinalden alıntı: ceyhunberber
günaydin
quote:
Günaydın Ceyhun
nasıl gidiyor işler?
sağol allahtan cuma bunaldim nette geze geze gecti hafta seat cuplar baslicak izmir etabina bekliyorum seni sanirim martta
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ceyhunberber
günaydin
quote: