Bildirim
2004 bora
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: senkulak
Arkadaşlar merhaba, 2004 model otomatik comfortline bora almayı düşünyorum araç ve fiyat hakkındaki önerilerinizi alabilir miyim teşekkürler.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
bende 2004 pasific var çok memnunum alacağın araç confortline olduğu için 8 hava yastığı dijital klima esp abs ebd donanımlar var.diğer donanımları saymıyorum aten.arkadaşımda vardı 2004 otamatik confortline LPG li atiker sistem vardı 140-150 kr yaktığını söylüyordu oldukça memnundu...
Fiyat olarak bişi diyemem kış geldiği için tam araç alma zamanı 22-24 arası sanırım alırsın peşin para.Alırken mutkala servise sok ne var ne yok öğren aracın geçmişi ile ilgili...
yozgat...
-
senin arabanda lpg yok sanırım benzinde ne yakıyor acaba bu arada yadımın için çok teşekkür ederim -
quote:
Orjinalden alıntı: senkulak
senin arabanda lpg yok sanırım benzinde ne yakıyor acaba bu arada yadımın için çok teşekkür ederim
benimki manuel vites en son ramazan bayramında giderken memlekete 185-190 kr arası yaktı sakin kullanımda.genelde 90-100 arası gittim 90 nın altına pek düşmedi.zaten yazında ölçmüştüm ozamanda bu değerler çıkmıştı.şimdilik lpg düşünmüyorum. -
benim bora şehir içi 7.1 lt yakıyo nasıl bu değer? bir depoyla şehir içi tam 680 km gidiyo. depo 55 lt
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X