Şimdi Ara

2004 corolla 4. vites sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Aracım 85 bin km de 2004 corolla 1.6 110hp terra. Sıkıntım şu ki aracım uzun rampaya geldiğinde ağırlaşıyor, sürat düşüyor inanın albea 1.3 multijetin 5. viteste gittiği yerde ben 3 e düşüyorum. (Babamda var onunla da denedim aynı rampada) İyi diye bilinen bi ustaya gösterdim, bu araba yer uçağı dedi düz yolda denedikten sonra. hava emme kelebeğinin orası kurumlanmış dedi orayı temizledi. benzine enjektör temizleyici kattı. sonra denemeye çıktı düz yolda kısa mesafede araç 3. vites 130 km yi gördü. bu arabada sorun yok dedi.ben aynı rampaya zorladım arabayı değişen bişey yoktu.şunu belirtmeliyim aracım lpg li 20 bin oldu takılalı ve tüketim değerlei 32 litre lpg ile şhr içi-dışı karışık en az 350 km.
    Rampaya 5. vites 100km hızla giriyorum yavaş yavaş süratim düşüyo 85-90km de 4 e düşüyorum araç 4.vitese aldığımda hiç tepki vermiyor ve sürat 80 düşüyo ve tam gaz yaparsam 80 de kalıyo. Ama aynı rampaya 3. vitesle saldırırsam 100km yi buluyo hızım. Benzin -lpg farketmiyor ikisi ile de denedim.
    Konuyu okuyup ilgilenenlere şimdiden teşekkür ederim. Bu arada araç izmir de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkart81 -- 19 Ağustos 2010; 13:30:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    honda accord 2.4 şanzıman sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.