Şimdi Ara

2004 fiesta comfort(yardım,komple boyalı)alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşım 2004 fiesta (HB)1.4 comfort komple boyalı 14 bine alıyor...Sizce nasıl, birde bu araçların kronik sorunu var mı?Araç 30.000 km de...

• öncelikle araç niye komple boyalı? eğer takla atmıs bir araçsa değil 14 bine 10 bine bile alınmaz? eğer taklalı değilse ve benzerlerinden 3-4 bin aşşa alınabiliyosa düşünülebilir ama tekrar satarken herkes acaba taklalımı diye düşünecek ha arkadaşınız 10 sene kullanırım diyosa alınır
  • komple boyalı olması büyük soru işareti oluşturuyo eğer büyük bi kaza atlattıysa başınıza dert açabilir fiyatın emsallerine göre ucuz olması soru işareti oluşturmuyo diil
  • 2-3 bin fazlasını ver temizini al..alırkende satarkende için rahat olsun..onlarca tertemiz araba var niye komple boyalı araba alasın ki..
  • Ben de bu aralar bir fiesta düşünüyorum. Ama kesinlikle boyalı olmamalı. Yerinde olsam hiç düşünmezdim. Kaliteli işçilikle boyanmış olsa bile ileride satarken üzebilir.
  • yANI KOMPLE BOYALI NIY EBOYANSINKI ÇAM ALTINDAMI DURDUKINE HER TARAFINA BULAŞTI FILAN. YOKSA ZATEN ARKADAŞLAR DIYELIMKI YAN TARAFTA ARACINIZI SURTTUNUZ AZ BOYANCAK MESALA BU KAPINIZ OLSUN.O ZAMAN BOYACILAR SIRITMA OLMASIN DIYE TUM O TARAFTAKI DİGER KAPI VE PARÇALARINDA VERNIGINI ALIYOR BOYALARI EŞİTLİYOR TEKRAR VERNIK ATIYOR BÖLE BIRSEY SE ALINABILIR ZATEN ANLAR KOPARTACI ONU.YAN IPRÇA OLSUN SADECE TEK KAPIYA KOMPLE BOYA OLSU HER ZAMAN SIRITIR VE BUNU KIMSEDE YAPAMAZ METALIKTE. ONUN ICIN YENI ESKI BOYA FARKETMEZ TUM O YZUEYLER BIR İŞLEMDEN GECER. AMA BENCEDE ALMA.
  • Fiesta kazasız, ciziksiz olsada komple boyanır nedenine gelince bir parti fiestalarda sac hatası vardı. Pas yapıp boyayı atıyor. Serviste o bolgeyi tekrar boyuyor ama tekrar ediyor cunku metal hatasıymıs bu. Bir tanıdıkta oldu bu olay 2 kere local boyandı arac. Kapı ic koselerinde, bagaj kapagında basladı paslanma simdi yayılıyor. Oda 2004 model. Sikayet sitelerindede rastlarsınız bu hatalara. Bu sebepten dolayı full boyanmıs olabilir arac. Dikkat edin. Servis kayıtlarına bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikarahal -- 5 Mart 2007; 12:35:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: DaRt

Ben de bu aralar bir fiesta düşünüyorum. Ama kesinlikle boyalı olmamalı. Yerinde olsam hiç düşünmezdim. Kaliteli işçilikle boyanmış olsa bile ileride satarken üzebilir.

ewet bencede boyalı alma boyası kötüyse kalkar zamanla bravo dart yine haklısın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.