Şimdi Ara

2004 FORD FİESTA 18500 TL ALINIR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun aramalar ve araştırmalar sonucunda aracımı sattım. Ve alacağım arabayı sanırım buldum. Ama sizin görüşlerinize ihtiyacım var...

Bİr tanıdıkta 2004 Model Ford Fiesta Benzinli 58000 km de beyaz renkte ilk elden 18500 TL ye bir araç buldum. Dizel araç düşünüyordum lakin bu araç tanıdıktan ve ilk elden olduğu için cazip geldi. Fiyatıda uygun sanırım bilemiyorum.

1- Ford Fiesta Benzinde ne kadar yakar? Lpg taktırmaya gerek duyar mıyım? Lpg uyumlu mudur?

2- En önemli soru sizce bu araç alınır mı? yada bekleyip dizel bir araç mı almalıyım...

Bu arada benim limitim 18500 tl dir....

yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neden09 -- 28 Mayıs 2012; 11:47:52 >

• -Fiesta 1.4 benzinde fazla yakmaz , az da yakmaz. Ortalama bir tüketimi var , LPG'ye uyumludur.

-Bu araç alınır. Fiesta güzel bir arabadır. Ancak ; 18-19 bin lira biraz fazla , bu kasanın makyajlı ve 1.4 TDCi olanları 19 bin liraya gidiyor. Birde beyaz renk bu araçlarda şirket aracı gibi duruyor. Avantajınız KM'nin düşük olması ve tanıdık vasıtasıyla bulmuş olmanız ; araç söylediğiniz kadarıyla sorunsuz temiz. Dışarıda bu tarz dizel aracı bulmak ta zor oluyor. Bunu ta gözönünde bulundurmak lazım.

Artısıyla eksisiyle durum bu. Karar senin.
  • Ben de 2006 model ford fiestanın dizeli var. Makyajsız kasa 95binde. Bu arabaların gideri en fazla 19 bindir. 2006 modellerini kastediyorum. Ben geçen ay 18bin 18.500'e satmayı düşünüyordum.Yalnız millet inanılmaz bir şekilde fiyatlarını şişirdiğini görünce satmaktan vazgeçtim. Şimdi piyasa acaip bir şekilde abartılı.
  • bu fiyat fazla. aynı fiyata dizel de bulursunuz. ancak 58 binde ve temiz bulurmusunuz o biraz zor! lpg taktıracak kadar uzun binmiyorsanız almanız daha mantıklı. aksi halde 20 bin liraya vurur.
  • araç başkasına 18000 tl ye satıldı arkadaşlar teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.