Şimdi Ara

2004 Megane II 1.6 16V - 96 E200 A/T takası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2004 Megane II 1.6 16V 71.000 km. de 2 parça boyalı değişensiz aracımı; 96 model 180.000 km. de E200 Otm (LPG'li) değişensiz ama komple boyalı 26.000 TL bedelli araçla takas mantıklı mıdır? Aracın resimleri şu anda yok. Görmeden birşey söylemek zor kabul ediyorum ama yaklaşık birşeyler söyleyebilir misiniz? Mercedes te fazladan LPG,sanroof, hız sabitleme, otomatik vites var. Megane ise benzinli,manuel. Fazladan 2 havayastığı var (Toplam 6 havayastığı)
    Daha önce 75 model 200 kullanmıştım, sürüş keyfi aklımdan çıkmadı.
    Teşekkürler...

2004 Megane II 1.6 16V  - 96 E200 A/T  takası

• 96 e 200 için bence rakam çok 98 boyasız geçen vardı 25.000 e 120 km de falandı aracını nakit satabilirsin bendede megane vardı sattım mercedes bakıyorum aracını nakit sat peşin para bak bence
  • Sn.Müşavir 75,
    Fikrinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.
    Fakat başka da kimse yok.
    Burada Mercedesçi yok galiba....
  • Takas 2.elde zararlı çıkartır sizi.Aracınızı peşin satın mersoyu daha ucuza alırsınız alırken de..
    Alacağınız E'de temiz mi yıpratılmış ise hiç bulaşmayın masraftan başınızı alamassınız..
  • değişeni olmadan komple boya olayı dikkatimi çekti merso alıyorsanız kesinlikle sizi mersodan soğutmayacak araç alınız (adam afedersiniz Hayvan gibi kullandıysa arabayı mercedesin hiç bir suçu yok:) takasda bianconeraya katılıyorum peşin satın peşin alın karlı çıkarsınız...
  • Arkadaşlar Vw Bora sahibiyim fakat w210 kasa e serisine hastalık derecesinde hayranım. 98 model temiz bir E 200 almak sizce akıllı bir iş mi olur yoksa bir delilik mi olur? Eğer fikirlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.
  • boranın yanında w210 size şöyle dedirtir ''benim şimdiye kadar bindiğim arabaysa ben boşuna sağda solda arabaya biniyorum demişim'' w124 w210 w211 rahatlığı tescillenmiş ki w211'e göre w210 biraz daha rahattır çünkü kara düzenden teknolojiye geçiş modellerindendir 98 w210 w211 veya w212 gibi yaptığınız herşeye elektronik beyin müdahale etmez 50 ile giderkende 150 ile giderken de 100 ile düz bir yolda gidiyormuş hissi verir şiddetle tavsiye ederim ekonomik durumunuz bunu kaldırıyorsa bi sn beklemeniz hata...
    SAYGILARIMLA
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.