Şimdi Ara

2004 MEGANE II - SATSAM EDERİ KAÇ OLUR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 5 senedir kullandığımız "MEGANE II 1.6 AUTHENTIQUE" - SEDAN aracımızı satarsak ederi ne kadar olur, bunun için açıyorum bu konuyu.

Araç GRİ renk BENZİNLİ. LPG takılmadı, orjinal. Değişeni kazası ve boyası yok. Her 3-4 ayda bir kendim elektrik süpürgesiyle içinin her köşesini süpürerek temizledim bu zamana kadar. Farlarının polisajlanmasını bile ustasından izleyip öğrenerek kendim yaptım. Yılda 2 kez pastasını da kendim yaptım.

Şimdi sorun şu ki, bu araç biz almadan önceki sahibi tarafından KM sayacıyla oynanmış. Yani araç 3-4 yaşlarındayken KM'si düşürülmüş. Biz de bunu 2 sene evvel arabayı satacağımız kişiyle servise gittiğimizde öğrendik. Biz de fark etmemiştik yani. Bu araçta KM sayacı dışında oynanmış değiştirilmiş hiçbirşey yok. Oto teyp bile hala kasetçalarlı, FM Transmitter kullandık orjinalliği bozulmasın diye.

MEGANE'ların piyasasını biliyorsunuz... Bu halde bu aracı ne kadara satmalıyız? Ne kadara satabiliriz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer bunları anlatarak satacaksanız 20 bin civarı eder.

• Marmaratic M kullanıcısına yanıt
    Yaz çıktıktan sonra, Eylül / Ekim gibi satmayı düşünüyorum. O zaman da bu fiyat eder mi? 21'den alıcı bulma ihtimalim ne kadar?

• erginegeli kullanıcısına yanıt
    Hocam km olayı olmasa 23–24 ede satarsınız satmasına. Bu şekilde biraz şansınıza bağlı

• Yaz çıktıktan sonra fiyatlar biraz daha olsa düşebilir şuan fiyatlar bence zirve yaptı.
    Bende 2004 16 dinamik lpg 140binde araç vardı 24bine vermiştim.
    Arkadaşın dediği gibi bencede 20bin eder ama yukarısı biraz zor gibi...
  • dinamik modellerini 24 25 ten satiyorlar

bos-km olayi oldugu icin duz 20 eder

• aracin su anki km si nedir.kac km geriye cekilmis

• Hocam ciddiysem pm at arac ariyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: erginegeli

Yaklaşık 5 senedir kullandığımız "MEGANE II 1.6 AUTHENTIQUE" - SEDAN aracımızı satarsak ederi ne kadar olur, bunun için açıyorum bu konuyu.

Araç GRİ renk BENZİNLİ. LPG takılmadı, orjinal. Değişeni kazası ve boyası yok. Her 3-4 ayda bir kendim elektrik süpürgesiyle içinin her köşesini süpürerek temizledim bu zamana kadar. Farlarının polisajlanmasını bile ustasından izleyip öğrenerek kendim yaptım. Yılda 2 kez pastasını da kendim yaptım.

Şimdi sorun şu ki, bu araç biz almadan önceki sahibi tarafından KM sayacıyla oynanmış. Yani araç 3-4 yaşlarındayken KM'si düşürülmüş. Biz de bunu 2 sene evvel arabayı satacağımız kişiyle servise gittiğimizde öğrendik. Biz de fark etmemiştik yani. Bu araçta KM sayacı dışında oynanmış değiştirilmiş hiçbirşey yok. Oto teyp bile hala kasetçalarlı, FM Transmitter kullandık orjinalliği bozulmasın diye.

MEGANE'ların piyasasını biliyorsunuz... Bu halde bu aracı ne kadara satmalıyız? Ne kadara satabiliriz?

hocam temiz araçdan anladığım, hergün yıkanmış, içi elektirik süpürgesiyle özel olarak 3 güne bir süpürülmüş değil.

boyası varmı? kazalar nerelerden ? sağ kapı sol kapı kaput ? tavan ?
    motor durumu nedir ?
    amortisörlerin durumu nedir ?
    klima çalışırmı ? 1000 tl bakımı masrafı çıkmasın sonradan ?
    debriyaj durumu nedir ?
    lastikler ?
    km kaçta şimdiki ? eskisi kaçta ?

bence bunlardan bahsetseniz ben bile alabilirim.

• Kazası değişeni boyası yok. KM bizim tahminimiz eğer değişmeseydi 215 binden aşağıda olacaktı şu an.
    Kliması motoru sıkıntı olmadı hiç çok şükür. Debriyaj biraz geç kavrıyor normalden. Ama onu sıkıntı eden ikinci el araba almasın zaten hiç. Biz 5-6 yıldır o vaziyette kullanıyoruz hiç onu dert edip sızlanmadık. Ki zaten o bir sıkıntı değil, ben sadece herşeyini burada yazıyorum ki ona göre fiyatı söylensin. Aküsü zaten yeni değişti. Lastikler daha götürür. Zaten araç muayeneden tam notla geçiyor. "motor numarası okunmuyor" falan gibi yürüyen aksamlardan değil de saçma gereksiz boş bahanelerden not düşüyorlar sadece.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.