Şimdi Ara

2004 Model Fabia Choice icin yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar yarın 2004 model Skoda fabia choice 101 hp ye baktıracagım linki burda http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-temiz-skoda-87871025/detay

Sahibi 2010 da almıs 2 kaza kaydı var biri 12.2005 de 650 tl lik digeri 08.2011 de 350 tl lik sag camurluk degisti dedi adam lastikler 2 sene, lpg 1 sene önce taktırılmıs

araba 128 binde ve son FİYAT 16 750 sizce nasıl arkadaslar.

vede genel olarak arabadan memnun kalırmıyım öncelik sıkıntısızlık ve ekonomi ayrıca ilk arabam olacak..

Ayrıca kasko degeri 13900 dod daki sanal ekspertiz 15.800 dedi.bunlarda kafamı karıstırdı..Yardımcı olursanız cok sevinirim simdiden tesekürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalizma0785

Merhaba arkadaslar yarın 2004 model Skoda fabia choice 101 hp ye baktıracagım linki burda http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-temiz-skoda-87871025/detay

Sahibi 2010 da almıs 2 kaza kaydı var biri 12.2005 de 650 tl lik digeri 08.2011 de 350 tl lik sag camurluk degisti dedi adam lastikler 2 sene, lpg 1 sene önce taktırılmıs

vede genel olarak arabadan memnun kalırmıyım öncelik sıkıntısızlık ve ekonomi ayrıca ilk arabam olacak..

Ayrıca kasko degeri 13900 dod daki sanal ekspertiz 15.800 dedi.bunlarda kafamı karıstırdı..Yardımcı olursanız cok sevinirim simdiden tesekürler.

KASKO DEĞEri hep altında olur ikinci elde. benim 16 liraya aldığım clio 1.2 hb nin kasko değeri 13 100 dü.

bence alınabilir bir araba. iki hasar da öyle çok büyük değil. tabi hepsi o kadar mı arızaların.

bence işinigörür.

• bu araçtan birebir sıfırından 7 yaşına kadar kullandım, istediğini sorabilirsin ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McManamann -- 15 Haziran 2012; 16:21:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeKSandDoRT

bu araçtan birebir sıfırından 7 yaşına kadar kullandım, istediğini sorabilirsin ..

sagol kardesim benim ilk arabam olacak cokta bi beklentim yok.dedigim gibi sıkıntısız ve ekonomik olsun istiyorum..

fiyatı ideal mi sizce ayrıca sehir icinde ne kadar yaktıgı ile ilgili bilginiz var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankarametinerr

quote:

Merhaba arkadaslar yarın 2004 model Skoda fabia choice 101 hp ye baktıracagım linki burda http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-temiz-skoda-87871025/detay

KASKO DEĞEri hep altında olur ikinci elde. benim 16 liraya aldığım clio 1.2 hb nin kasko değeri 13 100 dü.

bence alınabilir bir araba. iki hasar da öyle çok büyük değil. tabi hepsi o kadar mı arızaların.

bence işinigörür.

yarın baktıracagım ins yoktur sıkıntısı cünkü araba aramaktan sıkıldım..Antalya sıcagında arabasızda olmuyor biranönce almak istiyorum..

• quote:

quote:

bu araçtan birebir sıfırından 7 yaşına kadar kullandım, istediğini sorabilirsin ..

sagol kardesim benim ilk arabam olacak cokta bi beklentim yok.dedigim gibi sıkıntısız ve ekonomik olsun istiyorum..

fiyatı ideal mi sizce ayrıca sehir icinde ne kadar yaktıgı ile ilgili bilginiz var mı

sağlam bi pazarlık et fiyat birazcık yüksekçe, 150000 bakımı yaklaşıyorki 1000 lt kafadan tutar, triger vs...
    bunun dışında cruise control taktırırsan, 100km düz yol tüketimini 5lt altına bile indirebilirsin,
    sakın PO dan yakıt alma bu arabaya yaramıyo, iki kere lambda sensörünü bozdu, shellden devam,
    araba gayet sağlam

• Arkadaslar fabia piyasasını bilen yada yakın zamanda cevresinde fabia alım-satımı olan arkadaslar bilgilerini esirgemezlerse sevinirim özellikle fiyatı konusunda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

sağlam bi pazarlık et fiyat birazcık yüksekçe, 150000 bakımı yaklaşıyorki 1000 lt kafadan tutar, triger vs...
    bunun dışında cruise control taktırırsan, 100km düz yol tüketimini 5lt altına bile indirebilirsin,
    sakın PO dan yakıt alma bu arabaya yaramıyo, iki kere lambda sensörünü bozdu, shellden devam,
    araba gayet sağlam

tesekür ederim..triger degismis biyer daha degistrdim dedi ama hatırlamıyorum arabanın masrafına göre tekrar pazarlık yapacagım..birde lastiklerde 30000 km falan yapmıs sanırım onunda degismesi gerekir mi ?gerekirse ortalama nekadar tutar..

• choiceların ebatı 195 50 15 gibi kazık bir ebattı, dolayısıyla fiyatıda kazıktı, o yzden internetten lastik fiyatlarına bakıverin, kafadan 1000 lira da lastiklere koyun, iyi bir markalı lastik için konuşuyorum ...
  • Arkadaslar bana da bi yardim lutfen.
    İlan no 89743057 sahibinden.com dan.
    Sahibi kesinlikle degiseni yok dedi ondan once sahibi kaskodan para almak icin yapmis dedi.
    Lokal boyalari var.
    O alirken gostermis servise degiseni yok demisler. Bana gelen msj asagida

Kayitlarimiza gore ***2279 SasiNo lu aracin 3 adet hasari mevcuttur. HSR1:09/01/2010, Carpma, 288TL HSR2:21/08/2007, Carpma, 1250TL HSR3:08/07/2004, Carpma

16.900 son fiyat. Servise gotureym mi yoksa vaz mi geceyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.