arkadaşlar geçen konu açtım farkındaysanız megane 2 100 bg 29,000 ytl alınırmı diye amam laguna 2004 model buldum pirimilaj benzinli ama 26,000 ytl sanruflu sizce lagunamı yoksa birde arkadaşlar laguna 1,6 2004 model kullanan varsa görüşlerini paylaşırsa sevinirim benim için yakıt önemli arkadaşlar cok acil yardım istiyorum. birde meganımı sizce lagunamı?
YOKMU HİÇ YARDIMCI OLMAK İSTEYEN ARKADAŞ
Millet "primilaj"ın ne olduğunu düşünüyordur da ondan yazamamıştır. Bu forumda millet privilege yerine privilige yazdı diye (ki bunun tek suçlusu da bu şekilde yanlış yazan sahibinden.com'dur) ihtar alıyor, sen ne yapmışsın öyle
Senin alacağın Megane 2006 model privilege idi sanırım. Donanım olarak Laguna ile yarışacak kadar dolu sayılır ama sunroof ve (bahsetmemişsin ama Laguna'da varsa) xenon far da gerek işlev gerek estetik olarak önemli donanımlar olduğu için Laguna önde bence. Sınıf farkından bahsetmeye zaten gerek yok; kalite ve prestij olarak da Laguna.
Ama aralarında ciddi 2 fark var. Birincisi Megane daha üst model ve az yıpranmış, Laguna ise daha yaşlı ve yorgun. Diğer önemli (hatta çoğu insan için en önemlisi) fark ise birisinin benzinli, diğerinin dizel olması. 100HP dizel Megane performanslı ve tutumlu bir araçtır ve bu konuda seni üzmez. Ama 1.6 Laguna çok daha fazla yakar. Bu farkı kapatmanın tek yolu da Laguna'ya LPG uygulamak.
Madem görüş sordun bende kişisel fikirlerimi açıkça yazayım; Megane şimdiye kadar hiç sahip olmayı istediğim ve bundan sonra da isteyebileceğim bir araç değil. Megane III çıkınca fikrim değişir mi bilemem. Ama Laguna'yı (sadece ikinci elde) alınmaya değer bir araç olarak görüyorum. Yani ben bu ikisinin arasında kesinlikle Laguna derim ama zevkler tartışılmaz. Ben de bu ülkenin bir vatandaşı olarak yakıt derdine düşmüş durumdayım ama bu yine de bana Laguna yerine Megane tercih ettiremez. Ama tercih eden o kadar çok insan var ki, siz de edebilirsiniz elbette.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme