Şimdi Ara

2005 2006 passat 2.0 fsi mı 2004 yoksa 2.4 acoord executice mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
14.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar 3 yıldır 2004 toyota corolla kullanıyorum aracı 20000 ytl civarı elden çıkartıp 30 35 bin ytl araçlara bakıyorum forumdan da araba piyuasında bir hayli uzak kaldım 2004 acoord aexecutive makjazsız ve passat 2004 1.9tdi dizel ve 2005 yeni kasa 2.0 fsi arasında gidip geliyorum acordun vergisi fazla ama gelecek yıl düşücek acrord 28 33 bin passat 2.0 fsi 35 bin 2004 1i9 tdicomforline de 32 36 bin gibi öncelikle bu internetteki fiyatlar nası sizce ve bu araçlar arasından hangisini tercih ederdiniz cevaplarınız için teşekkürler

• şahsi fikrim 190 pslik 2.4 accord
  • Benim şahsi düşüncem 2.4 ACCORD olur buna birde tüp tak süper olur arkadaşımda var performansı tüplü olduğu halde süper... FİYAT / PERFORMANS ÜRÜNÜ
  • fsi motorlar pek tutulmadı.tsi olsa belki passat diyebilirdim ama bu durumda 2.4 accord daha iyi olur
  • bence passat
  • Fsi motordan uzak dur usta
  • ben de fsı kullanıcılarındanım gerçekten sizi eleştirmek için değil ama merak ettim bu fsı ın eksileri neler ya ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2005-2006 bmw x5 . 3.0 d hakkında
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tsi varken neden fsi alayım. Hem performans olarak fark var
  • hmm
  • Tamamen tercih meselesi yani
  • valla ben daha fsı ın hiç bir sorununu görmedim performans olarak ta çok çok memnunum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ONUR7498

valla ben daha fsı ın hiç bir sorununu görmedim performans olarak ta çok çok memnunum

TSİ den iyi değil
  • VOLKSWAGEN'ın ürettiği MPI'den, FSI'den de, TSI'den de uzak durmana gerek yok arkadaşım.

Bir defa iki otomobil arasında sırf motoruna göre karar vermek doğru değil. ACCORD'un 2.4 litre motorunun vergisi daha yüksek. Diğer taraftan PASSAT'ın ikinci el değeri daha kuvvetli. ACCORD'a LPG takılabiliyor ama FSI'ye de takılamaz diye bir şart yok,www.lpghaber.com sitesinden 2.0 FSI 150 HP motorlara LPG uygulandığını gösteren örnekler bulabilirsiniz. Birisi Japon, diğeri Alman, her ikisi arasında da tercih ibresini kesin olarak şu veya bu markaya çevirecek kriterler ağır basmıyor. Beğeni meselesi de ayrıca. Araçları yakından görüp deneme sürüşü yapmadan, yedek parça, bakım maliyeti ve işletme gideri hesabı elde etmeden X veya Y markasına buradan karar vermek bence yüzeysel bir görüş olur.

Test sürüşü yapın, araçların size ve tarzınıza ne kadar uygunsa ona göre karar verin, şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun.

Taner Göde

• prestij= passat
  • quote:

valla ben daha fsı ın hiç bir sorununu görmedim performans olarak ta çok çok memnunum

Konuşurlar onlar,takmamak lazım,hatta "sorunlu" diyenler de oldu,o kadar laf saydım açıklayacaksınız diye ses seda gelmedi.Çok bilgililer bir anda sesini keser.

Bu tiplerin sesini çıkarmaması gerekir.Sorunlu diyenle her ortamda tartışırım,hiç çekinmem.Zaten bana boş muhabbet gelir,adamın dediğine mi inanacağım yoksa sürdüğüm arabaya mı?

Bazı zekiler şu yorumu yapıyor hemen:Eskiden FSI ile satılıyordu,artık TSI çıktı,demek ki FSI sorunlu.

Mükemmel(!) bir zeka,bravoooo.

Sorunlu diyenler,bir zahmet Passat'ın spor versiyonu olan R36 ile mesela Audi R8'de kullanılan bazı motorlara baksınlar.O da ne 3.2-3.6-4.2 FSI var bunlarda.Bir de TFSI var,Audi kullanıyor,bildiğin FSI+turbo.

@ant_alican

Bildikleriniz tamamen yanlış,şu anda yollarda gördüğünüz B6 kasa Passat'ların yarısına yakını 1.6 FSI'dır.1.6 102 HP ile satıldığı dönemde çok popülerdi,dizel isteyen zaten 2.0 TDI aldı.Sonra TSI çıktı zaten.

Konuya gelecek olursak

2.0 FSI motor gayet yeterlidir,Accord hem daha eski model hem de daha büyük hacimli,vergisi de ona göre fazla.Ben ikisi arasında kalmış olsaydım,Passat'ı alırdım.

Zaten Japonlar bana uzak.

Yalnız şunu belirteyim,LPG takarım diyorsanız hiç bulaşmayın FSI'a,2.500 TL dönüşüm kiti,ayrıca sadece LPG kullanılmıyor,LPG+Benzin kombinasyonu ile tüketim yapılıyor.

LPG'li kullanımda Accord daha avantajlıdır herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deserthawk -- 1 Mayıs 2009; 19:00:03 >

• Ben passatı tavsıye ederım. Tabi benzınle bınıceksen. Accordun uzerındekı o otomatık vıtes 2.4 lıtrelık motoru cok kotu baltalıyor. 190 hp lık aracın hızlanması sıradan bır 2 lıtre 150 hp lık d segment arac gıbı. Yani sanzumanı yuzunden 2.4 dıye aldanmayasın.
  •  2005 2006 passat 2.0 fsi mı 2004 yoksa 2.4 acoord executice mi

2005 2006 passat 2.0 fsi mı 2004 yoksa 2.4 acoord executice mi
  • quote:

prestij= passat

güc ve estetik= accord
  • Yanlış anlaşılmasın sakın. Ben FSI yı kötülemedim. Kötülemem de. Yalnız TSİ varken FSi ye binesim gelmez dedim 2.0 FSi küçümsenecek bir motor değil. Ama 1.6 Fsi den pek memnun değil arkadaşlararım. O kasaya küçük geliyor biraz motor. Ama tip olarak passat honda dan çok çok daha iyi
  • Ben genel olarak söyledim zaten,birkaç kere sorunlu diyenler oldu da,o yüzden öyle yazdım.

Ha 1.6 FSI arabayı uçurmuyor tabi ki,benim performans beklentim fazla yok,zaten şehiriçinde kullanıyorum,1.6 FSI-2.0 FSI-1.4 TSI-2.0 TDI arasında yakıt tüketiminden başka pek fark yok,tüketim de çok önemli değil benim için.Hangi modelden en çok keyif alabileceğime baktım.

2.0 FSI şüphesiz daha performanslı olacaktır tabi.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.