Şimdi Ara

2005 Alfa Romeo 156 1.6 T.spark mı yoksa 2004 Volvo S40 1.6 mı tercih etmeliyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu 2 araç arasında kaldım

Alfa romeo 156 2005 model 1.6 T.Spark motor Benzin/LPG takılı
    Bu araç nasıldır tavsiye edermisiniz yada neden tavsiye etmezsiniz internette baya bir araştırma yaptım ama bazıları sıkıntı çıkartır diyor bazıları hiç sıkıntı çıkartmaz diyor şimdi her araba bakıma ihtiyaç duyar eğer arabaya bakmazsanız zaten masraf çıkartır ama bu alfalar sürekli sıkıntı çıkartan bir marka/modelmidir ayrıca yakıt tüketimi nedir.Alfa servisleri gerçekten yardımcı oluyor mu lütfen bilgisi olanlar yardımcı olabilirler mi.

Volvo S40 2004 model 1.6 Benzin/LPG
    Bu araç nasıldır tavsiye edermisiniz aynı şekilde yada neden etmezsiniz yakıt tüketimi nedir alfaya göre konfor,rahatlık nasıldır.Bu 2 araç segmentleri farklı olduğunu biliyorum alfa spor volvo biraz daha klasik tarzda ama 2 araç hakkında bilgilendirilirsem ona göre kararımı verecem

şimdiden teşekkür eder hayırlı günler dilerim.

• Bahsettiğiniz Alfa 156 TS araç oldukça keyifli, fiyatının karşılığını verecek bir araç olur muhtemelen. Kronik sıkıntısı şöyle ki, sadece bu seride (TS) -aynı zamanda 147lerde de- varyatör adlı turbo görevi gören bir parça var. Zamanla aşınabiliyor. Aşınınca ses yapıyor ve artık bir süre sonra değişmesi gerekiyor. Bu sizi yolda bırakacak bir sorun değil fakat kronik sorunu bu, bu araçların. Volvo hakkında bir bilgim yok. İnternetten Alfa Romeo özel servislerinden birini arayıp varyatör değişim ücretini sorabilirsiniz. Yanlış hatırlamıyorsam değişimde beraberinde birkaç parça daha değişiyor. Sıfır bir varyatör benim aracımı 90.000 km ye kadar sorunsuz ulaştırmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesrine -- 29 Haziran 2017; 13:54:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2004 156 1.6 mız vardı, S40 a da birkaç defa binmiştim.

S40 daha yumuşak bir araç ancak 156 nın motoru daha performanslı sürüşü daha sportif..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2001 Volvo S40 1.8 Alınır mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.