Şimdi Ara

2005 getz mi 2001 plolo comfot mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aynı fiyat aralığında sayılabilecek olan 2 araçtan abs li klimalı modellerindan hangisini önerirsiniz, kalite,güvenlik,yakıt,sevis yedek parça açısından.İkisi arasında Kaldım. Bi yandan aynı fiyata 3-4 yaş genç araba almak var derken diğer yandan VOLKSWAGEN kalitesi diyorum. Yardımlarınız için şimdiden tşk ler

• vw kalitesi hundai e nazaran daha yüksek ama aradada 4 yıl gibi bir yaş farkı var bence getz daha iyi tercih
  • +1.Yeni her zaman iyidir.
    quote:

Orjinalden alıntı: wolf_HKN

vw kalitesi hundai e nazaran daha yüksek ama aradada 4 yıl gibi bir yaş farkı var bence getz daha iyi tercih
  • Gözüm...
    Getz'in 'sorunlu olup olmadığına' baktır Sen...
    Bende '01 Comf Polo var fiyat aralığı 14.500-16.000 Ytl civarında seyreder.
    Polo işçilikte ve sağlamlıkta sınıfının en iyilerinden diyebilirim.
    Getz'in iç hacmi oldukça ferahtır.
    2005 Model olması ve az km'deyse eğer temiz de kullanılmışsa ve 'boyası' 'sorunu' yoksa genç olmasını tercih ederim.
    Getz'in tipi ve iç hacmi ön konsolu gerçekten hoş.
    Ancak işçiliği ve sağlamlığı vw tartışılmazdır.
    Bir de bakım masrafları parça fiyatları vw daha yüksektir.
    Bu durumda 2 araç da 'temizse' Getz tercihin olmalı.
    ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratatatatatata -- 13 Ocak 2008; 9:49:31 >
  • Polo
  • yuksek hızda olsun ruzgarda olsun tır tır tıtrıyo sankı getz.polo daha oturaklı.getz yenı polo eskı. ama temzı bı poloyu tercıh derım ben.
  • getz tabi sizde wv ni mercedes yaptınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolf_HKN

vw kalitesi hundai e nazaran daha yüksek ama aradada 4 yıl gibi bir yaş farkı var bence getz daha iyi tercih

bencede getz i öneririm.aralarında fazlada özellik farkıda yoktur.
    satarkende getz daha cabuk elden cıkarırsın.
  • polo diyorum.
    ( getzi tavsiye etmiyorum çünkü herkesin getzi var, bir sokakta 5 tane aynı otomobilden görmek gerçekten çok sıkıcı )
  • hem daha yeni bir model olmasi ve servis yedek parca maliyeti acisindan getz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dkerem2

getz tabi sizde wv ni mercedes yaptınız

• ben olsaydım getz alırdım.. tabi ki herşeyini incelemek kaydıyla..

bazen düşük model araçlara da temiz bakılmış olabiliyor hor kullanılmamış olduğundan eminsen ki bundan emin olmak da zordur.. polo yu da tercih edebilirsin..

ama yenilik ve sorunsuzluk bakımından 2005 getz derim ( tabi nasıl binildiği önemli dediğim gibi iyi incelemek lazım )
  • quote:

Orjinalden alıntı: anchorman

polo diyorum.
    ( getzi tavsiye etmiyorum çünkü herkesin getzi var, bir sokakta 5 tane aynı otomobilden görmek gerçekten çok sıkıcı )

bu dediğiniz bir gerçek ama sıkıcı yönünü görürken şu yönünü de görmek lazım.. demek ki bu araçlara bir talep var fazla sorun çıkarmıyor çok satıyor her sokakta 5 belki daha fazla getz var doğal olarak.. aracı alan kişi dışarda görünce canının sıkılmasına mı bakacak yoksa yıllarca sorunsuz binebileceği masraflarının çok pahalı olmamasına mı

o yüzden ister sokakta 5 tane olsun ister 25 tane getz i tercih ederim.. sokaklar yalan söylemez

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.