Bildirim
2005 golf 1.6 FSi Comfortline veya 2008 fiesta 1.6 Comfort
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
O kasa Fiesta direkt şirket aracı,son derece rahatsız.Bunun karşılığında Golf'ün sürüş keyfi çok daha fazla.Golf'e LPG takmaya çalışırsanız 2250 TL.Fiesta'nınki 1250 TL.Fiesta'nın CVT şanzımanı problemli,Golf'ün tiptronik vitesi problemsiz.
2.el olayına gelince,hemen hemen bütün Volkswagen'lerin (örn. EOS hariç) 2.eli çok iyidir. -
hocam fiesta golfe rakip olacak bir arac degildir. içine bindigniz ilk an anlarsınız. heleki o kasası yanından bile gecemz. ikinci eli sorunsuzdur. kafanıza estigi zaman satabilirsiniz. kesinlikle golf. -
Tüp düşünülüyorsa FSI almayın.1.6 102hp. comfortline bakın,LPG ile tam uyumludur,alt devirleri de daha canlıdır. -
Golf comfortline golf5'in en dolu paketidir. Dijital klima, cc, anahtardan otomatik kapanan camlar, eve girene kadar aydınlatan otomatik farlar, kumaşı kaliteli koltuklar(nispeten) yani iyi bir araç.
Gel gelelimki üretimi durdurulan FSİ motor bu saatten sonra alınmaz. Zaten performans olarakta 1.6 ile benzer özelliklerde, ileride LPG uygulayabileceğiniz 1.6 motor alıp keyfinize bakın. -
Arkadaşım millet Jettayla neredeyse S serisini kıyaslayacak, sen Jetta'nın HB'si sayabileceğimiz Golf'le Fiesta'yı kıyaslıyosun . -
yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar...
Golf almak istiyorum ama yıl ve km probleminden endişe ediyorum o paraya otm vites temiz bir golf bulmak zor olacak gibi o açıdan 1-2 sene içinde satabileceğim temiz bi araç almak ( tabiki golf ile kıyaslamıyorum :) ) belki daha mantiklı olur diye düşündüm
veya sizin önerebilieceğiniz 25000 tl içinde otm vites bir araç?
bu arada lpg düşünmüyorum çok km yapacak biri değilim zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkkk -- 1 Nisan 2011; 14:42:31 > -
arkadaşım araçlar farklı sınıflarda konfor ve sorunsuzluk istiyorsan golf ekonomi istiyorsan fiesta -
quote:
Orijinalden alıntı: darkkk
yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar...
Golf almak istiyorum ama yıl ve km probleminden endişe ediyorum o paraya otm vites temiz bir golf bulmak zor olacak gibi o açıdan 1-2 sene içinde satabileceğim temiz bi araç almak ( tabiki golf ile kıyaslamıyorum :) ) belki daha mantiklı olur diye düşündüm
veya sizin önerebilieceğiniz 25000 tl içinde otm vites bir araç?
bu arada lpg düşünmüyorum çok km yapacak biri değilim zaten.
O zaman Golf 1.6 FSİ Comfortline Tiptronic düşünülebilir.2004-2005 modelini bulursunuz rahatlıkla.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X