Şimdi Ara

2005 mercedes A 150 mi- 2009 honda jazz fun mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 30000 bin tl ile mercedes 2005 A150 150 Avantgarde mi yoksa 2009 model honda jajj fun .Bu iki araç arasında model farkını dikkate alarak tercih yapacak olsanız hangisini tercih ederdiniz.Yol tutuş bagaj ferahlık donanım güvenlik v.b gibi yonlerlen değerlendirmelerinizi bekliyorum. Teşekkürler

• Konu güzel ama bir tane bile cevap yok. Her yönden ele alındığında ikisinden hangisi sınıfının birincisi olurdu bende merak ettim doğrusu. Hortlatalım bakalım cevaplar benimde araç tercihimi etkiler.
  • mercedes C serisinden sonra başlar diyorlar.

ben her türlü jazz seçerdim
  • Aslında bende bunu görünceye kadar şehir içi kullanım da sınıfının en verimlisi yeni jazz diye düşünüyordum. Fonksiyonellik bakımından çok benziyorlar ama ikisinin de birbirine göre artılarını görünce çelişkide kaldım.

A 150
    + Daha geniş iç hacim
    + Daha güvenli
    + Daha konforlu
    + Daha kaliteli malzeme

Yeni JAZZ
    + Daha az yakıt tüketimi
    + Daha yüksek performans
    + Dijital klima
    + Hız sabitleme

Benim ilk gördüklerim bunlar. Bir yanda konfor ve güvenlik ağır basıyor, diğer yanda fonksiyonel verimlilik.
  • a150 nin tasarımı hiç güzel değil en büyük eksi budur bence

100 kişiye sorsanız belki 20 kişi beğenir a150 yi
  • Dış görünüş den ziyade f/p benim aradığım. Yeni fiestayı da beğenen bi dünya insan var ama bence bahsettiğimiz iki aracında yanından bile geçemez.
  • Mercedes çok yakar. Kaç yıl kullanacaksınız bilmiyorum ama. Uzun vadede zarar etmeden satma amaçlı kullanacaksanız jazz'a bakın.
    6 Yıldır jazz kullanıyoruz. Yaşadığımız tek sorun ön ampulü patladı o kadar...(sorun bile değil)
    Ama A150'lerin Şanzımanla,tahrik kayışı sorunlu diye biliyorum. Trafikte rastlarsanız motora kuş girmiş gibi ya da . Trafodan kaçan bir elektrik gibi (zzzZzzz) diye bir ses rahatlıkla duyarsınız.

Jazz'da 400 litre bagaj var,Cam tavan, 8 Hava yastığı, Koltuklar tamamen yatırılabilir (koşu bandından tutun bulaşık mak. çamaşır mak. aynı anda taşırsınız.
    Hıza duyarlı müzik sistemi 6 hoparlörlü, USB,AUX girişi. Ön arka kol dayama. Hız sabitleyici yol bilgisayarı. Çift torpido üst torpidosu soğutmalı ya da ısıtmalı.

Bir de u fiyata mercedes alacaksanız bakımları çok tuzlu olacaktır. (Benim düşüncem)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • A 150 ne hocam ya tam bir babaanne arabası kendinize nası yakıştırıyonuz anlamıyorum mercedes mi şimdi o yani?

Honda jazz'da çok erkeksi sayılmaz ama en azından model yılı daha yukarda honda kalitesi de var ikisi arasından kesinlikle jazz iyidir.
  • Kesinlikle Honda Jazz tercih edilmeli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.