Bildirim
2005 mercedes A 150 mi- 2009 honda jazz fun mu?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Konu güzel ama bir tane bile cevap yok. Her yönden ele alındığında ikisinden hangisi sınıfının birincisi olurdu bende merak ettim doğrusu. Hortlatalım bakalım cevaplar benimde araç tercihimi etkiler. -
mercedes C serisinden sonra başlar diyorlar.
ben her türlü jazz seçerdim -
Aslında bende bunu görünceye kadar şehir içi kullanım da sınıfının en verimlisi yeni jazz diye düşünüyordum. Fonksiyonellik bakımından çok benziyorlar ama ikisinin de birbirine göre artılarını görünce çelişkide kaldım.
A 150
+ Daha geniş iç hacim
+ Daha güvenli
+ Daha konforlu
+ Daha kaliteli malzeme
Yeni JAZZ
+ Daha az yakıt tüketimi
+ Daha yüksek performans
+ Dijital klima
+ Hız sabitleme
Benim ilk gördüklerim bunlar. Bir yanda konfor ve güvenlik ağır basıyor, diğer yanda fonksiyonel verimlilik. -
a150 nin tasarımı hiç güzel değil en büyük eksi budur bence
100 kişiye sorsanız belki 20 kişi beğenir a150 yi -
Dış görünüş den ziyade f/p benim aradığım. Yeni fiestayı da beğenen bi dünya insan var ama bence bahsettiğimiz iki aracında yanından bile geçemez. -
Mercedes çok yakar. Kaç yıl kullanacaksınız bilmiyorum ama. Uzun vadede zarar etmeden satma amaçlı kullanacaksanız jazz'a bakın.
6 Yıldır jazz kullanıyoruz. Yaşadığımız tek sorun ön ampulü patladı o kadar...(sorun bile değil)
Ama A150'lerin Şanzımanla,tahrik kayışı sorunlu diye biliyorum. Trafikte rastlarsanız motora kuş girmiş gibi ya da . Trafodan kaçan bir elektrik gibi (zzzZzzz) diye bir ses rahatlıkla duyarsınız.
Jazz'da 400 litre bagaj var,Cam tavan, 8 Hava yastığı, Koltuklar tamamen yatırılabilir (koşu bandından tutun bulaşık mak. çamaşır mak. aynı anda taşırsınız.
Hıza duyarlı müzik sistemi 6 hoparlörlü, USB,AUX girişi. Ön arka kol dayama. Hız sabitleyici yol bilgisayarı. Çift torpido üst torpidosu soğutmalı ya da ısıtmalı.
Bir de u fiyata mercedes alacaksanız bakımları çok tuzlu olacaktır. (Benim düşüncem) -
A 150 ne hocam ya tam bir babaanne arabası kendinize nası yakıştırıyonuz anlamıyorum mercedes mi şimdi o yani?
Honda jazz'da çok erkeksi sayılmaz ama en azından model yılı daha yukarda honda kalitesi de var ikisi arasından kesinlikle jazz iyidir. -
Kesinlikle Honda Jazz tercih edilmeli.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X