Şimdi Ara

2005 model ford focus 1.6 ghia hatcback full+full

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arakadaşlar 2005 model ford focus 1.6 ghia hatchback araç almaya düşünüyorum bi siteden baktım arabaya en son 26,500 çekti aşagıya inmedi araca baktırdım araba harbiden temiz acaba aracın ederi ne kadardır. ilk defa araba alcagım sizlerin bi fikrini almk istedim. aracın ilanın oldugu linki aşagıda paylaşıyorum. yardımcı olursanız sevinirim

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-acilllllllllll-satlik-ford-focus-1.6-ghia-104045213/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunhan -- 31 Aralık 2012; 20:47:26 >

• o kdr para verilmez şahsi fikrim,ben olsam 2008-2010 ford focus trend makyajlı kasalara bakardım 27-28.5 arasına bulunur.
  • dogru söylüyorsunuz. sordum soruşturdum galericisinden oto kaportacısına ford servisine ve araba işiyle ilgili her ustaya sordum araca 23-24-25 fiyat çektiler fazlası verilmez dediler bende caydım zaten araçtan yorumunuz için teşekkür edrim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeiLan41

o kdr para verilmez şahsi fikrim,ben olsam 2008-2010 ford focus trend makyajlı kasalara bakardım 27-28.5 arasına bulunur.

hocam abimde araba almayı düşünüyor focusta karar kıldı sizinde focus arabanız var herhalde . ne dersiniz araba için yorumlarınızı alayım. birde 2008 üstü modeller için verilebilecek en fazla rakam kaçtır. tüyolar verirsen sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

o kdr para verilmez şahsi fikrim,ben olsam 2008-2010 ford focus trend makyajlı kasalara bakardım 27-28.5 arasına bulunur.

hocam abimde araba almayı düşünüyor focusta karar kıldı sizinde focus arabanız var herhalde . ne dersiniz araba için yorumlarınızı alayım. birde 2008 üstü modeller için verilebilecek en fazla rakam kaçtır. tüyolar verirsen sevinirim.

Hocam ben ağrıda öğretmenim , arabayı aldım ama araç izmitte babam gitti istanbuldan aldı araç izmitte yatıyor. 2010 model 1.6tdci titanium aldım 33.000 tl ye ama kullanmak henüz nasip olmadı. Benim kuzende 2010 trend modeli mevcut onun aracını çok kullanmıştım gerçekten de süper araç,kendimi içinde çok güvende hissetmiştim ve aracın gücünü çok rahat hissetmiştim. Trend modeli de hoşuma gitmişti ama almışken titanium alayım dedim ben,nasipse 20 gün sonra izmite gittiğimde göreceğim aracı o zmn daha net yorumlar yapabilirim. Ama şu açık ve net ki, focuslar cidden yakıtı çok tasarruflu,güven veren kuvvetli araçlardır,içiniz rahat olsun alırken,şahsen benim içim çok rahat :") 2008 yeni makyajlı kasa ve üstü yılları almanızı tavsiye ederim,fiyat olayına gelince de trend ile titanium modeli arasında fiyat farkı maalesef çok fazla ama makyajlı kasa 2008 trend 1.6 tdci kmsi çok yüksek olmayanları 27-30 arasına bulabilirsiniz. Paranız hazırsa biraz sabredin elbet temiz güzel bir araç düşecektir. Şimdiden hayırlı olsun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Hocam ben ağrıda öğretmenim , arabayı aldım ama araç izmitte babam gitti istanbuldan aldı araç izmitte yatıyor. 2010 model 1.6tdci titanium aldım 33.000 tl ye ama kullanmak henüz nasip olmadı. Benim kuzende 2010 trend modeli mevcut onun aracını çok kullanmıştım gerçekten de süper araç,kendimi içinde çok güvende hissetmiştim ve aracın gücünü çok rahat hissetmiştim. Trend modeli de hoşuma gitmişti ama almışken titanium alayım dedim ben,nasipse 20 gün sonra izmite gittiğimde göreceğim aracı o zmn daha net yorumlar yapabilirim. Ama şu açık ve net ki, focuslar cidden yakıtı çok tasarruflu,güven veren kuvvetli araçlardır,içiniz rahat olsun alırken,şahsen benim içim çok rahat :") 2008 yeni makyajlı kasa ve üstü yılları almanızı tavsiye ederim,fiyat olayına gelince de trend ile titanium modeli arasında fiyat farkı maalesef çok fazla ama makyajlı kasa 2008 trend 1.6 tdci kmsi çok yüksek olmayanları 27-30 arasına bulabilirsiniz. Paranız hazırsa biraz sabredin elbet temiz güzel bir araç düşecektir. Şimdiden hayırlı olsun.

sağolasın abimde doktor oldu işte çalışmaya başladı birdahaki ay 25bin kredi çekip almayı düşünüyor. Allah hayırlısını versin. yorumlar için teşekkür ederim.

• 23-24-25 e focus 1 kasalar gidiyor.Sorduğun ustanın, kaportacının dünyadan haberi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.R.W. -- 11 Ocak 2013; 10:26:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.