Bildirim
2005 Skoda fabia Elegance nasıl? FİYAT?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Marka skoda model yok ? http://www.sahibinden.com/skoda?a5_min=2005&query_text=skoda+elegance&a5_max=2005
Motor belli değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vwag -- 31 Aralık 2014; 12:22:44 > -
Octavia 1.6 elegance mi demek istediniz yoksa Aracın sadece Skoda OLDUĞUNU mu biliyorsunuz hacı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence fabia :) -
quote:
Orijinalden alıntı: sadri.abi
Octavia 1.6 elegance mi demek istediniz yoksa Aracın sadece Skoda OLDUĞUNU mu biliyorsunuz hacı ?
fabia yazmayı unutmsm -
quote:
Orijinalden alıntı: vwag
Marka skoda model yok ? http://www.sahibinden.com/skoda?a5_min=2005&query_text=skoda+elegance&a5_max=2005
Motor belli değil.
Ne içip konu açıyorsunuz çok merak ediyorum.
1,4 101bg -
quote:
Orijinalden alıntı: skoparak
quote:
fabia yazmayı unutmsm
1yıl önce Choice edition Aldı arkadaşım ( en dolusu ) 17500 taye Hatasız. Piyasa arttı desen 20.000 derim. Çok zorlasan 21000 , daha da zorlayamam valla. Pahalı geldi bana.
quote:
quote:
quote:
fabia yazmayı unutmsm
1yıl önce Choice edition Aldı arkadaşım ( en dolusu ) 17500 taye Hatasız. Piyasa arttı desen 20.000 derim. Çok zorlasan 21000 , daha da zorlayamam valla. Pahalı geldi bana.
Bence de fiyat pahalı . -
quote:
quote:
quote:
quote:
fabia yazmayı unutmsm
Bence de fiyat pahalı .
anladm. banada fazla geldi.
-
quote:
quote:
Motor belli değil.
Ne içip konu açıyorsunuz çok merak ediyorum.
1,4 101bg
söylediğiniz model choice sanırsam böyle yazılıyordu performans olarak iyidir üzmez
-
20'den fazla etmez aslinda o da etmezdi de piyasa sisti.
burda yazılanlara aldırma hocam eğer dediğiniz gibi kazası yok ve km si düşükse alınır.çünkü 3-4 parça boyalı ve km si 150 bine dayanmış olanlara 23-24 bin isteyenler var.eğer temizse kaçırma derim ben
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the bomb has been planted -- 31 Aralık 2014; 13:28:38 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X