selam arkadaslar ekonomık az sorun cıkaracak bır aıle aracı arıyorum dızel olması tercıh sebebı 18000 kadar bır butcem var onerı ve deneyımlerınızı beklıorum
kımse yokmu :)
quote:
Orijinalden alıntı: ftr35
kımse yokmu :)
kimse var
Clio HB alın en iyisi o.
dacia : gaz tenekesi
albea : parasına göre araba
clio : tercihlerin arasında en önde..
seat hakkında bılgım yok fazla aracı arstrdınızmı?
iç hacim önemliyse Dacia Logan alınmalı, yalnız işçilik pek özenli değildir.. Sıfır aracı kazalı sanmıştım bi keresinde.. Yok eğer her yere sığan ufak tefek insanlarsanız clio dci ile albea multijet eşit gibi geliyor bana..
Seat cordoba'dan şikayet duymadım, traktör gibi sesi hariç..
şeçnekleriniz arasından clio'yu şeçerdim diğer iki seçenek sedan olduğundan sanırım symbol'den bahsediyorsunuz. yukarıda arkadaşların bahsettiği gibi içlerinden içi en ferah olan dacia logan ama o da ççok basit kaçıyor özellikle symbol'ün yanında. albea'da iç mekan olarak logan'a karşı bir üstünlüğü söz konusu değil albea'nın diğer iki model arasında verği avantajı var.(dizel motorlar ele alındığında.)
şeçenekleriniz arasında yok ama benim tercihim accent era olurdu b sedan sınıfında Türkiye'de az şeçenek var bence bu şeçenekler arasında en iyiside accent era yok ben seçenekler dışına çıkmayacağım diyorsanız clio derim