Şimdi Ara

2006 1.3 Mjet. Grande Punto Dynamic ederi ne kadardır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2006 model 1.3 Mjet Grande punto Dynamic modeli, Akdeniz mavisi renk. 112.000 km de (km oynanmamış) 2 parça boya var farklı zamanlarda sağ ve sol ön çamurluk boyanmış. Dijital Klima klimada sorun varmış sorun gaz ile alakalı değil, sol ön cam açma kapamada sorun var, 120.000 km de triger i değişmesi lazımmış. başka da sorun yok. bu aracı için kısmetse almaya niyetliyim. kaç para teklif etmeliyim sizce. sahibi rakam demedi siz bi araştırın ona göre konuşalım dedi. araç tanıdık birinde. ilk sahibi kendisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tire_lee -- 8 Aralık 2014; 20:06:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tire_lee

Arkadaşlar s.a

2006 model 1.3 Mjet Grande punto Dynamic modeli, Akdeniz mavisi renk. 112.000 km de (km oynanmamış) 2 parça boya var farklı zamanlarda sağ ve sol ön çamurluk boyanmış. Dijital Klima klimada sorun varmış sorun gaz ile alakalı değil, sol ön cam açma kapamada sorun var, 120.000 km de triger i değişmesi lazımmış. başka da sorun yok. bu aracı için kısmetse almaya niyetliyim. kaç para teklif etmeliyim sizce. sahibi rakam demedi siz bi araştırın ona göre konuşalım dedi. araç tanıdık birinde. ilk sahibi kendisi

30bin civarına gider.

2006 1.3 Mjet. Grande Punto Dynamic ederi ne kadardır.

• 30 biraz fazla değilmi sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı aracın cam tavanli 140 binde olanını 26.250 tl ye aldım hatasız boyasız titanyum gri renk sağ ön cam otomatiginde sorun vardı sol cam açma düğmesi oksit yapmış ondanmış o araçda da aynı sorun olabilir kapi döşemesini sokturmeden önce buton yerini ayırıp baktirin derim. Dijital klima ise genelde bir soket var o eriyor eğer o soket ise soketi iptal edip düz bağlayınca sorun halloluyor triger de 160 binde değişmesi gerekiyor kitapçıkta öyle yazıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tire_lee kullanıcısına yanıt
    Dün bir oto galeride 2013 model 20.000 de olanı vardı 36000 tl idi , aynı model birkaçtane vardı 1.3 pop 35-36 gibiydi, yani 2006 lar bence fazla etmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxkoksalxx

Aynı aracın cam tavanli 140 binde olanını 26.250 tl ye aldım hatasız boyasız titanyum gri renk sağ ön cam otomatiginde sorun vardı sol cam açma düğmesi oksit yapmış ondanmış o araçda da aynı sorun olabilir kapi döşemesini sokturmeden önce buton yerini ayırıp baktirin derim. Dijital klima ise genelde bir soket var o eriyor eğer o soket ise soketi iptal edip düz bağlayınca sorun halloluyor triger de 160 binde değişmesi gerekiyor kitapçıkta öyle yazıyor

Araç ta sunroof cam tavan v.s yok. esp falanda yok esp li olan modelleride varmış. 75 bg lik olanlarından.90 bg lik değil. expertize sokmadan almam alırsam zaten. sizce kaç para teklif etmeliyim bu araca. sahibinden de fiyatlar malum uçmuş durumda 21.000 teklif etmeyi düşünüyorum. sizce nasıl?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xxkoksalxx

Aynı aracın cam tavanli 140 binde olanını 26.250 tl ye aldım hatasız boyasız titanyum gri renk sağ ön cam otomatiginde sorun vardı sol cam açma düğmesi oksit yapmış ondanmış o araçda da aynı sorun olabilir kapi döşemesini sokturmeden önce buton yerini ayırıp baktirin derim. Dijital klima ise genelde bir soket var o eriyor eğer o soket ise soketi iptal edip düz bağlayınca sorun halloluyor triger de 160 binde değişmesi gerekiyor kitapçıkta öyle yazıyor

Araç ta sunroof cam tavan v.s yok. esp falanda yok esp li olan modelleride varmış. 75 bg lik olanlarından.90 bg lik değil. expertize sokmadan almam alırsam zaten. sizce kaç para teklif etmeliyim bu araca. sahibinden de fiyatlar malum uçmuş durumda 21.000 teklif etmeyi düşünüyorum. sizce nasıl?

21 kabul etmez 23 - 24 felan eder bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 24-25 civarı anca... arcın city direksiyonu arıza vermiş mi ? yada arızalı mı ona dikkat edin... biraz pahalı bir parça.
  • quote:

Arkadaşlar s.a

triger km ile değil yl ile çoktan değişmeliydi eğer zincir değilse bence fiyat. klima arızası ve city direksiyon arızası ucuza mal edilecek şeyler değiş ben kazasız dizel bravo aracımı 31 bine sattım 3 ay önce 88 bin km deydi. o araç 23-24 binden fazla etmez. bir servise gidin bu bakımların fiyatını sorun ona göre bir fiyat teklif edin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.