Şimdi Ara

2006 1.6 HDI C4 Alacağım Fikirlerinize İhtiyacım Var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 2006 Model, füme, 1.6 hdi, 92 hp, 89binde, değişeni, boyası olmayan bir C4 buldum, son 22bin TL istiyor, almayı düşünüyorum ama merak ettiğim bu aracın kronik sorunları vs var mıdır? Aldıktan sonra beni üzer mi? Bildiğim kadarıyla motor sesini içeri fazla alması dışında rahat bir araç, yakıt konusunda da cimri. Citroen markası dışarıda pek iyi anılmıyor gibi, kimse tavsiye etmiyor aracı ama bu söylemler yinede fikrimi değiştirmeye yetmedi. Bu konuda değerli, fikirlerinize ihtiyacım var, yardımcı olursanız çok sevinirim.

• 5 senedir kullanıyorum bu aracı
    bence tek kusuru süspansiyonları sert...
    içeri ses alma olayı çok rahatsız edici değil, hele motor ısındıktan sonra ve uzun yolda hiç rahatsız etmedi beni senelerdir.yakıt ekonomisi çok iyi gerçekten.güncel 2. el fiyatını takip edemedim bu aralar ama c4 ü tavsiye ederim
  • Sen disarda konusulanlara bakma gayet guzel bi arac ama bana kalirsa 1.6 hdi otomatik vitesini al simdiden hayirli olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: helluri

5 senedir kullanıyorum bu aracı
    bence tek kusuru süspansiyonları sert...
    içeri ses alma olayı çok rahatsız edici değil, hele motor ısındıktan sonra ve uzun yolda hiç rahatsız etmedi beni senelerdir.yakıt ekonomisi çok iyi gerçekten.güncel 2. el fiyatını takip edemedim bu aralar ama c4 ü tavsiye ederim

110luğun yakıtı biraz fazla, bu motor ve donanım benim için ideal bakalım, hayırlısı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.