Arkadaşlar selam, Golf almak istiyorum aşağıdaki hasar bilgileri var değerli üstadlarmızıdan tecrübelerinden faydalanmak isterim..
Araç hasar bilgisini istediğimde aşağıdaki hasar bilgileri geliyor. 2006 Golf Comfortline modeli 22.500 istiyor alınır mı?
5664 e sms attığımda 6 adet hasar bilgisi geliyor. 24/3/2010 da 26.500 odeme Ağır hasar ( dediği sol ön çamurluk çarpması sonucu airbağ açılmış ) 16/02/2010 da araçta hırsızlık olmuş sigortadan bedeli alınmış 564 TL 14/8/2009 çarpma 2500 TL 21/3/2008 çarpma 313 22/11/2007 çarpma 2000TL 17/10/2005 çarpma 4210
Aracın ilk kazası pert veya perte çok yakın Öyle sol ön çamurlukla kurtarılamayacak kadar ağır bir hasar almış Diğer kazaları da yanına tuz biber ekmiş Piyasasından çok aşağı fiyat yazmış ama aracın çok dağınık olup toplandığını düşünüyorum Ön sol çamurluk kazası airbag açtıysa eğer şasilere de zarar vermiştir diye düşünüyorum Fiyat iyi ama ben kesinlikle böyle bir araç almam
Arkadaşım gelen vurmuş giden vurmuş neredeyse, satıcı size sorgulamadan önceki bu bilgileri verdi mi acaba? 1 değil 3 değil kazası. Bence uzak durulması gerekir.
5664 bu şekilde hasar bilgisini nasıl veriyor ben bi plaka sorguladum sadece önden carpma yazıyordu
Tramer den sorgulama yaptığımızda gelen bilgiler sigorta şirketlerinin sisteme kaydettiği bilgiler Sigorta şirketindeki ilgili kişi bilgileri nasıl giriyorsa bizde öyle görüyoruz Düzgün ve ayrıntılı girilince herşey net görülüyor Düzgün girilmeyince ya sadece olay yazıp rakam belirtilmiyor ya da rakam görünüp olay gözükmüyor
Hocam bence bir tanıdık varsa doğuş servisine gidip neler değişmiş bir araştır,son kaza harici gerisi büyük hasarlar değil benimkin de de 2 kaza vardı,değişen parçalarına bakıp aldım
şasede yada direklerde oynanma yoksa öbür hasar boyalar çok önemli değil.. o fiyata o arabayı zatn başka türlü alamazsın.. iyi incelettir sorunsuzsa alınabilir..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme