Şimdi Ara

2006 Grande Punto 1.3 M.jet Active YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar araç 2006 1.3mjet dizel grande punto active..düz vites 85000kmde değişen yok arka çamurlukta boya var gri renk...

bu aracı bana 17500 e bıraktı... yarın görüşmeye gidicem..17500 bu arabaya normal mi az mı çok mu...

aklımda birde 2004-2005(eski kasa) dizel corsa var..başta punto hiç düşünmüyordum klasik fiat önyargısından fakat şimdi grande punto hem daha geniş ve ferah hemde daha güzel geliyo gözüme..

ne dersiniz arkadaşlar lütfen bilenler fikirlerini paylaşsın...punto doğru tercih mi ve öyleyse fiyatı nasıl..çünkü yarın gidicem görmeye...şimdiden teşekkürler..

bu arada active olanı sanırım boş olan oluyor..cd çalar klima varmış..active lerde yükseklik ayarlı sürücü koltuğu var mı acaba??

• Arkadaşlar bi yardım lütfen yarın görüşmeye gitmeden az çok fikrim olsun...
  • 16.500 e hayırlı olr active lerde bildiğim kadarı ile klima abs cd çalar ve servotronik fiat yorumuyla city fonksiyonu standart eğerki still paket var ise fiyat 17.000 olması normal 4 alaşım jant ve sis farı nı içeriyor stil pakette de.
  • eski kasa opel alacağına tabiki git grande punto al zaten ikisindekide aynı motor punto dediğin gibi daha ferah konsol daha hoş.... fiyat konusunu bilmiyorum km nin orjinal olup olmadığını sorgula bence en önmelisi bu... senin için hayırlısı olsun
  • Ben 63,000 km'deki 2006 GP Multijet Active'mi 18,500 TL'ye vermiştim boyasız.

Fiyat ve km oldukça iyi araç dediği gibiyse ve orjinal km ise.

Evet active en baz donanımdır ama 2 airbag abs kliması falan mevcuttur. Bir üst donanım olan Dynamic'in Activeden üstün yanı dijital klima sis farı gibi ufak tefek şeylerdir ..

Sürücü koltuğu yükseklik ayarı yok.

Eğer araç denildiği gibiyse kaçırmayın

Başka sorularınız varsa yanıtlarım.
  • grande punto çok iyidir eski corsa ile kıyaslanmaz gerçekten.
    al .. pişman olmayacaksın 2. eli de -neden bilinmez- gerçekten uygun fiyattadır.
    ucuza alır ucuza satarsın fakat bu sırada değerinden kaliteli araç kullanmış olursun hem de çok ekonomik
  • quote:

Orijinalden alıntı: derfgt

grande punto çok iyidir eski corsa ile kıyaslanmaz gerçekten.
    al .. pişman olmayacaksın 2. eli de -neden bilinmez- gerçekten uygun fiyattadır.
    ucuza alır ucuza satarsın fakat bu sırada değerinden kaliteli araç kullanmış olursun hem de çok ekonomik

+++
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot Partner 1.9 yardım
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o zaman yarın fiat ın yetkili servisine gidip km nin orjinal olup olmadığına baktırırım..bi tanıdık var anlar onla gider serviste ne var ne yok baktırırız..

Trabzon61 kardeşim sana bi kaç soru sorayım...
    1-yakıt tüketim değerlerine bakıyorum şehir içi 100km de 6.2 lt diyor..buda hemen hemen kmde 19krş falan yapıyor...elbette ekonomik o ayrı fakat yinede bu değerler sanki 1.3dizel bi arabaya göre biraz fazla gibi geldi bana..sonuçta sen kullanmışsın araç ne yakıyor ?

2-anladığım kadarıyla şuan 2006 g.punto 1.3 active in piyasası az çok 18000 tl civarında..kışa doğru 16000 tl civarına düşer mi sizce yani bi fikriniz varsa eğer..?

bu arada çok teşekkür ediyorum yardımcı olduğunuz için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: admin11

1-yakıt tüketim değerlerine bakıyorum şehir içi 100km de 6.2 lt diyor..buda hemen hemen kmde 19krş falan yapıyor...elbette ekonomik o ayrı fakat yinede bu değerler sanki 1.3dizel bi arabaya göre biraz fazla gibi geldi bana..sonuçta sen kullanmışsın araç ne yakıyor ?

2-anladığım kadarıyla şuan 2006 g.punto 1.3 active in piyasası az çok 18000 tl civarında..kışa doğru 16000 tl civarına düşer mi sizce yani bi fikriniz varsa eğer..?

bu arada çok teşekkür ediyorum yardımcı olduğunuz için...

1) Hep şehir içi kısa mesafe gidip geldim yani motor pek ısınmadan , ortalama tüketimim tam olarak 6 litre gözükürdü hep yol bilgisayarında. Şehir içi motor ısındığı zaman kullandığımda 5,7'ye düşerdi en fazla. Uzun lafın kısası şehir içi 5,5 - 6 litre gibi bir tüketiminiz olur 100 kilometrede.

2) Piyasası öle olması lazım ama şuan fiyatlar acaip derecede yüksek o fiyata bulmak bile zor temizini. 17,500'den aşağı düşeceğini zannetmiyorum ki bu fiyat gerçekten harika bir rakam bence şuan. 16'ya düşmez kısacası :)

Rica ederim ne demek zevkle yanıtlarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Trabzon61~ -- 31 Ağustos 2010; 23:49:38 >

• çok teşekkür ediyorum..yarın servise gidicem inşallah..umarım km orjinal çıkar..buraya yazarım yarın...

bu arada arabanın hiç mi kötü yanı yok..yani sayabileceğiniz negatif yönleri neler..mesela sanırım dizel c3 almışsınız benzer bi araba neden değiştirme gereği duydunuz siz..özel değilse tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: admin11

çok teşekkür ediyorum..yarın servise gidicem inşallah..umarım km orjinal çıkar..buraya yazarım yarın...

bu arada arabanın hiç mi kötü yanı yok..yani sayabileceğiniz negatif yönleri neler..mesela sanırım dizel c3 almışsınız benzer bi araba neden değiştirme gereği duydunuz siz..özel değilse tabi

İnşallah , şimdiden hayırlısı olsun

Arabanın kötü yanı bagaj hacmi 275 litre ve plastik kalitesi pek iyi değil. Örnek olarak ( kullanıma bağlı tabi ) teybin tuşları soyuluyor başka GP'larda gördüğüm kadarıyla. Gerçi bende kullandım ama bende hiç bir soyulma olmadı , sattığım aracıda göstereyim ;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-punto-grande-punto-62-500-km-18-500-tl-satildi/detay

Başka hiç bir kötü yanını görmedim.

Benim işler biraz karışık. GP'yu satıp Focus 1,6 TDCi almıştım. Sonra Focus + köyden bir arsa ile Vw Tiguan 2,0 TDI almıştım. Fakat bu yaşta Tiguan'ın bana fazla geleceğini düşünerekten Tigucanı anneciğime verip kendime C3 aldım. Temiz GP çok aradım ama gönlüme göre bulamadım bulduklarım hep kazalı darbeli veya komple boyalıydı :)

C3'ümün GP'ya göre artısı 92 HP olması , fazladan bir kaç donanım ve 305 litre bagaj hacmi. Ama bagajın az daha büyük olması daha dar diz mesafesine neden oluyor , GP bu konuda biraz daha iyi

Şimdi C3'te satılık 406 bakıyorum

• Bu saatte yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim tekrar..arabanız hakkten temizmiş

Umarım istediğiniz gibi bi 406 bulursunuz..tekrar teşekkürler..iyi geceler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.